ΛΑΡΙΣΑ

Με καφέ και… τάβλι δόθηκε η εκκίνηση του Larissa Coffee Show στην Κεντρική πλατεία – Δείτε φωτογραφίες

Με τουρνουά τάβλι και δεκάδες Λαρισαίων να ξεναγούνται από την πρώτη κιόλας ώρα στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα για μια μοναδική ανταλλαγή αρωμάτων, γεύσεων και εμπειρίας καφέ, το Larissa Coffee Show άνοιξε τις «πύλες» του σήμερα, στις 6 το απόγευμα της Παρασκεύης, στην Κεντρική πλατεία.

Πρωταγωνιστές όλοι οι συντελεστές του καφέ, μεγάλοι πολυεθνικοί όμιλοι, καθώς και αλυσίδες καφέ, με δυναμική παρουσία και πολλές δραστηριότητες, για μικρούς και μεγάλους. Δωρεάν συναυλίες, με LIVA K, Κωστή Μαραβέγια – Πάνο Μουζουράκη και τους Λαρισαίους Dj’s, Βασίλη Μπέλλο και Γιάννη Καλλιμάνη, δίνουν τον ρυθμό σε τούτη τη μεγάλη γιορτή – αφιέρωμα στην κουλτούρα του καφέ, για πρώτη φορά πανελλαδικά, σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Ελένη Τσολάκη αναλαμβάνει την παρουσίαση της τριήμερης γιορτής και θα υποδεχθεί εντός ολίγου τον LIVA K, έναν από τους καλύτερους dj’s της εποχής μας, η συναυλία του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 8 το βράδυ.

Μοναδικά χαρμάνια καφέ, masterclasses από κορυφαίους ειδικούς που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά του καφέ, γευστικοί συνδυασμοί γλυκών, που συνοδεύουν το αγαπημένο ρόφημα, αλλά και η απόλυτη εμπειρία shopping προιόντων καφέ από τα μεγαλύτερα brands θα είναι στη διάθεση κατοίκων και επισκεπτών. Είναι μια μεγάλη γιορτή της πόλης, για την πόλη της Λάρισας, που στο επίκεντρό της βρίσκεται ο καφές, σαν επαγγελματικό προϊόν, σαν επιχειρηματική δραστηριότητα, σαν μέρος της καθημερινότητας των πολιτών, σαν στοιχείο της κοινωνικότητας μιας πόλης που αναπνέει τη μυρωδιά του καφέ σχεδόν κάθε ώρα της ημέρας.

Για τους μικρούς επισκέπτες, έχουν προγραμματιστεί δραστηριότητες, όπως τσουβαλοδρομίες, το κυνήγι του καφέ, με παρουσίαση και οργάνωση από την Άννα Μανιάτη και την Ομάδα της Δημιουργικής Πόρτας. Για τη διευκόλυνση των γονέων, έχει προγραμματιστεί και η λειτουργία παιδότοπου.

Στο πλαίσιο του Larissa Coffee Show αναμένεται να πραγματοποιηθεί σειρά συναντήσεων B2B (business-to-business), αλλά και B2C (business-to-consumer), στις καλαίσθητες κατασκευές και τα περίπτερα, που έχουν στηθεί στην πλατεία. Συμμετέχουν οι: Κιου Cafe, Carraro, SynCafe, De-tox, Ramblas, Coffee Island, Mikel, Lavazza, Κηποθέατρο, Corteze, Θεώνη, Lobster, Atlas Food Trade, Meka Quality Group, Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης.

Μέγας χορηγός είναι η Volton, ενώ μεγάλος χορηγός επικοινωνίας είναι το Open. Χρυσοί χορηγοί: Kafea Terra, CoffeeDeal, Αργυροί χορηγοί: Bruno coffee stores, ΔΕΛΤΑ, Βιολάντα, Franklin, Lariplast.

Δείτε φωτογραφίες:

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΪΟΥ: 10:00 – 22:00

• Coffee Masterclasses

• Γευστικές δοκιμές

• Παιδικές δραστηριότητες – Τσουβαλοδρομίες: Παρουσίαση & Διοργάνωση: Άννα Μανιάτη κι η Ομάδα της Δημιουργικής Πόρτας

• Παιδικές δραστηριότητες – Το Κυνήγι του Καφέ: Παρουσίαση & Διοργάνωση: Άννα Μανιάτη κι η Ομάδα της Δημιουργικής Πόρτας

• Τουρνουά Τάβλι

• 20.00: Το μεγάλο μουσικό γεγονός, με καλεσμένους τον Κωστή Μαραβέγια και τον Πάνο Μουζουράκη

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ: 10.00 – 21.00

• Coffee Masterclasses

• Διαγωνισμός Γευσιγνωσίας

• Γευστικές δοκιμές

• The Waiter’s Race – «Αγώνας δρόμου», με δίσκο, με έναν καφέ και ένα

ποτήρι νερό. Νικητής είναι αυτός που τερματίζει πρώτος χωρίς ένα ρίξει τον

καφέ έξω από το φλυτζάνι ή το νερό.

• Τουρνουά τάβλι (συνέχεια)

• 18.00: Closing Party with Local DJs – Βασίλης Μπέλλος & Γιάννης Καλλιμάνης

• Πυροτεχνήματα

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες