ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Χατζηδάκης από Βόλο: Θα συνεχιστεί η απαλλαγή φόρου μεταβίβασης στα ακίνητα

Σε μία σειρά τοπικών και εθνικών ζητημάτων αναφέρθηκε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε από τον Βόλο ο υπουργός Οικονομικών.

Ο Κωστής Χατζηδάκης θα μιλήσει σήμερα σε κομματικό ακροατήριο με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας στις 8.00 στο Volos Palace.

Νωρίτερα, παρουσία του προέδρου της ΔΕΕΠ Μαγνησίας της ΝΔ Νίκου Αθανασάκη μίλησε στους δημοσιογράφους.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Σπύρου Μπαξεβάνου από το TheNewspaper.gr, σχετικά με την ενδεχόμενη παράταση απαλλαγής από τον φόρο μεταβίβασης του 3% στα ακίνητα, απάντησε πως απόφαση της Κυβέρνηση είναι να δοθεί νέα παράταση, όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια, προκειμένου να στηριχθεί η οικοδομική δραστηριότητα.

Ο κ. Χατζηδάκης είπε πως οι Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι κρίσιμες, αφού οι πολίτες θα αποφασίσουν για την εικόνα της χώρας στην Ευρώπη. «Οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα σταθερότητας και ενότητας», τόνισε.

Ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε στις πρόσφατες ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού για το πακέτο στήριξης της Θεσσαλίας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, ενώ τόνισε ότι οι αγρότες έλαβαν ήδη ποσά αποζημίωσης στους λογαριασμούς τους.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες