ΛΑΡΙΣΑ

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Σχολή Επιστημών Υγείας, Τμήμα Νοσηλευτικής: Συμμετέχουμε στη δράση “Μαζί μια αγκαλιά”

Το Εργαστήριο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Φροντίδα Τραύματος και Ασφάλεια Ασθενή του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. πρόκειται να συμμετάσχει στη δράση “Μαζί μια αγκαλιά” του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας σε συνδιοργάνωση με τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λάρισας, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η πολυθεματική δράση «Μαζί μια αγκαλιά» θα πραγματοποιηθεί στις 11-17 Μαΐου στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας με τη συμμετοχή μαζικών φορέων της πόλης, με στόχο την ανάδειξη του κινήματος του ανθρωπισμού, του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης για την προώθηση της αξίας της πρόληψης και του υγιεινού τρόπου διαβίωσης.

Η συμμετοχή του Εργαστηρίου κατά το διάστημα 11-13 Μαΐου αφορά στον Εγγραμματισμό Ψηφιακής Υγείας και την ενημέρωση του κοινού για τις δυνατότητες της εφαρμογής myHealth Mobile App, τη διαχείριση άυλων συνταγών και παραπεμπτικών, την έκδοση ιατρικών βεβαιώσεων και αποτελεσμάτων εξετάσεων διαγνωστικών κέντρων, τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων και δεδομένων των προστατευόμενων μελών, τις δυνατότητες e-Ραντεβού, τη διαλειτουργικότητα με το Μητρώο Παιδικού Εμβολιασμού, καθώς και ειδοποιήσεις προληπτικής ιατρικής, όπως η μαστογραφία.

Η εφαρμογή myHealth αποτελεί το πρώτο mobile application του ελληνικού δημοσίου που προσφέρεται ως ολοκληρωμένη υπηρεσία προς τον πολίτη με στόχο να διευκολύνει τη διεπαφή του με τις υπηρεσίες Υγείας, με ευχρηστία και διαφάνεια.

“Ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεισφορά τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. κα. Νίκη Τσούμα και τους συνεργάτες της που αναδεικνύουν την εμπειρογνωμοσύνη και την καινοτομία που παράγεται από την Εταιρεία και είμαστε βέβαιοι πως η συνεργασία μας θα συνεχιστεί σε μελλοντικά έργα!

Σας καλούμε να παραβρεθείτε σε μια ενδιαφέρουσα και γεμάτη χρήσιμες πληροφορίες εκδήλωση”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες