ΛΑΡΙΣΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας – Φώναξαν «όχι στις απολύσεις» οι συμβασιούχοι της καθαριότητας (φωτό – βίντεο)

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί της Παρασκευής εκπρόσωποι των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, έξω από την πύλη του νοσοκομείου, διαμαρτυρόμενοι για το καθεστώς των συμβάσεών τους, οι οποίες δεν καθίστανται μόνιμες, με αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, να βρίσκονται σε καθεστώς «αιχμαλωσίας», περιμένοντας με κάθε λήξη της σύμβασης τη νέα απόφαση.

«Μας είχαν εδώ και δύο χρόνια σε μια “αιχμαλωσία”, τρεις-τρεις μήνες, ενώ έλεγαν ότι θα βάλουν εργολάβο. Έβαλαν εργολάβο, μας έδιναν τις παρατάσεις μέχρι 31 Μαρτίου κι ενώ είπε ο υπουργός ότι θα πάρουμε παράταση μέχρι 30/6, δεν έστειλε κανένα χαρτί για να ανανεώνουμε, με αποτέλεσμα να περιμένουμε τρεις εβδομάδες τώρα την απόφαση, η οποία ήταν αρνητική. Αυτό το πράγμα είναι εμπαιγμός», σημείωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στην καθαριότητα του Γενικού Νοσοκομείου, κ. Θεόδωρος Τζιατζούλης

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες