ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Κόσμημα το νέο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Βελεστίνου (φωτό)

Ανακοινώθηκε η υλοποίησή του – Έργο προϋπολογισμού 3,2 εκ. ευρώ

Ένα σύγχρονο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο θα αποκτήσει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο, ένα έργο που αποτελούσε αιχμή του δόρατος της δημοτικής αρχής Νασίκα. Το όραμα παίρνει πια σάρκα και οστά καθώς σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώθηκε η χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια, προϋπολογισμού ύψους 3.200.000 ευρώ.

Φυσικά, από την ανακοίνωση αυτή δεν θα έλειπε ο Δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, αλλά και η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Άννα Μαρία Παπαδημητρίου. Παρών ήταν και ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος.

Όπως επισημάνθηκε η τεχνική μελέτη πραγματοποιήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρήγα Φεραίου και θα δημοπρατηθεί το καλοκαίρι του 2024 με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τα 2 χρόνια.

«Το Κλειστό Γυμναστήριο Βελεστίνου θα αποτελεί ένα κόσμημα για τους Δημότες όλου του Δήμου Ρήγα Φεραίου και αποτελεί έργο  υψίστης σημασίας για την υγεία, τη φυσική κατάσταση και την ευεξία των συμπολιτών του Δήμου μας, ενώ σίγουρα θα αποτελέσει ένα πόλο έλξης διαφόρων αθλητικών εκδηλώσεων καθώς και άλλων  διοργανώσεων και κατ’ επέκταση προσέλκυση επισκεπτών. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!», επισημαίνει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας.

πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες