ΛΑΡΙΣΑ

SOS από Αρναούτογλου για κακοκαιρία: Η Λάρισα στη δίνη των βροχών – Τσατραφύλλιας: Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό που πέφτει σε 3 μήνες

Δεδομένη θεωρείται πλέον η αλλαγή του καιρού σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, με πέντε τουλάχιστον πόλεις να βρίσκονται στη δίνη βροχών και καταιγίδων από το βράδυ της Παρασκευής.

Δείτε τι έρχεται…

Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως θα ζήσει η δυτική Ελλάδα, η Βόρεια Ελλάδα, η Θεσσαλία καθώς επίσης και τα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου με σφοδρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Η κακοκαιρία θα εισέλθει από την Ιταλία στην δυτική Ελλάδα από το πρωί της Παρασκευής και σταδιακά θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Η Θεσσαλονίκη φαίνεται πως θα επηρεαστεί με βροχές και καταιγίδες, το ίδιο και η Χαλκιδική.

Στη νέα του ανάρτηση, ο Σάκης Αρναούτογλου παρουσίασε τρεις χάρτες με τις βροχές της Παρασκευής – ανα 6ωρο – αποκαλύπτοντας τις 5 πόλεις που πρέπει να είναι σε επιφυλακή. Πρόκειται για την Λάρισα, τον Βόλο, την Καρδίτσα, την Πάτρα και την Τρίπολη. Έντονα φαινόμενα όμως αναμένονται και σε Καστοριά, Ιωάννινα.

Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας εφιστά την προσοχή για Λάρισα: Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό που πέφτει σε 3 μήνες

Σε ανάρτησή του ο Γιώργος Τσατραφύλλιας εφιστά την προσοχή για τη Θεσσαλία και συγκεκριμένα, για Λάρισα και Μαγνησία όπου σε λιγότερο από 20 ώρες να πέσει το νερό που πέφτει σε τρεις μήνες. «Προσοχή σε Θεσσαλία. Στη Λάρισα και τη Μαγνησία η πρόγνωση μας δίνει σήμα για μεγάλη ποσότητα νερού. Αναμένεται σε λιγότερο από 20 ώρες να πέσει το νερό που πέφτει σε 3 μήνες!» γράφει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες