Παρασκήνιο

Ο Αδαμόπουλος που έβαλε «φωτιά» στον Καλογιάννη και η δύσκολη επόμενη ημέρα για την… εναπομείνασα «Συμπαράταξη»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε μαθαίνω ο τέως Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης από την απόφαση του πάλαι ποτέ στενού συνεργάτη του, Θάνου Αδαμόπουλου, όχι μόνον να απέχει από τη διαδικασία εκλογής νέου επικεφαλής στη δημοτική ομάδα, αλλά και από το γεγονός ότι διαφοροποιήθηκε ξεκάθαρα από τον τρόπο που αυτή γίνεται.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Λαρισαίων ούτε λίγο, ούτε πολύ, εξήγησε πως είναι δώρο άδωρο να εκλεγεί κάποιος μεταξύ… φίλων και συγγενών, όταν η παράταξη έρχεται από μία… ισοπεδωτική ήττα και όταν η ανάγκη για ανανέωση αλλά και για κινητοποίηση της βάσης είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Ωστόσο, μάλλον η δήλωση… κοινής λογικής του κ. Αδαμόπουλου φάνηκε πως δεν ταίριαζε στα πλάνα του κ. Καλογιάννη και κυρίως στην – κατά γενική ομολογία – προώθηση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Δεληγιάννη.

Βέβαια η εξέλιξη των δύο ακόμη υποψηφιοτήτων που τέθηκαν, αυτών των κ.κ. Διαμάντου και Ζαούτσου, δείχνουν πως δεν συμφωνούν πλέον άπαντες με τις αποφάσεις του πάλαι ποτέ κραταιού δημάρχου. Και αυτό προφανώς θα φανεί και στο αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας…

Υ.Γ. Έσκασαν από τα γέλια στο περιβάλλον του κ. Αδαμόπουλου μαθαίνω, όταν ενημερώθηκαν πως κάποιοι στη «Συμπαράταξη» του ζήτησαν να… απολογηθεί (για τις απόψεις του;;;), θέτοντας ακόμη και ζήτημα… διαγραφής του!

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες