ΛΑΡΙΣΑ

Ενημερωτική δράση από την 4η ΤΟΜΥ Λάρισας στα ΚΑΠΗ Στέκι Αμπελοκήπων (φωτό)

Η ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων Λάρισας με συντονίστρια την κα Ουρανία Πινακά, γενική ιατρό, πραγματοποίησε επιτυχώς ενημερωτική δράση την Τετάρτη στις 17 Απριλίου 2024 στα ΚΑΠΗ Στέκι Αμπελοκήπων Λάρισας με θέμα τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Η κα Ευσταθία Παπανικολάου, επισκέπτρια υγείας της δομής, στα πλαίσια ενημέρωσης και παρέμβασης του πληθυσμού ευθύνης ενημέρωσε τις παρευρισκόμενες ως προς τον τρόπο προστασίας από τα κουνούπια. Τα κουνούπια εάν είναι μολυσμένα μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες. Αν και τα περισσότερα κουνούπια γύρω μας δεν είναι μολυσμένα, καλό είναι να λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα για να προφυλασσόμαστε.

Μετά το πέρας της ομιλίας μοιράστηκαν απωθητικά υγρά για κουνούπια.
Η 4ηΤΟΜΥ Αμπελοκήπων προγραμματίζει σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής και πολιτικών ισότητας, κ. Δαλαμπύρα Παναγιώτη και την προϊσταμένη του τμήματος ΚΑΠΗ κα. Κωστοπούλου Δήμητρα συνεχές πρόγραμμα παρέμβασης με θέματα που αφορούν την Τρίτη ηλικία στα ΚΑΠΗ της πόλης μας με στόχο την πρόληψη και την προαγωγή υγείας.

Η 4η Τοπική Ομάδα Υγείας Αμπελοκήπων Λάρισας εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2021-2027» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες