ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Νέο μπαράζ διαρρήξεων στον Βόλο – Τι εξετάζει η αστυνομία

Μετά το μπαράζ διαρρήξεων που είχε καταγράψει το TheNewspaper στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων έχουμε νέες περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα της πόλης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας νεαρός εισέβαλλε σε καταστήματα, σπάζοντας τζαμαρίες, με σκοπό να βρει χρήματα για την δόση του. Στις 2 τα ξημερώματα και ενώ νωρίτερα φέρεται να είχε διαρρήξει ήδη ένα κατάστημα, «μπούκαρε» σε επιχείρηση στη Νέα Ιωνία. Έσπασε τμήμα της γυάλινης επιφάνειας για να περάσει μέσα από τα σίδερα στη πρόσοψη του καταστήματος, ώστε να μπει στο μαγαζί. Η κατοικία όμως της ιδιοκτήτριας βρίσκεται στον ίδιο κτίριο του ακινήτου που στεγάζεται και η επιχείρησή της και άκουσε την φασαρία. Από την κάμερα είδε τι συνέβαινε στον δρόμο και βγήκε στο μπαλκόνι.

Ο νεαρός που είναι γνωστός στις αρχές για την δράση του σήκωσε το κεφάλι του, την κοίταξε και αμέσως ανέβηκε στο μηχανάκι του για να φύγει. Εκείνη αντιδρώντας πέταξε μια γλάστρα από το μπαλκόνι, την ώρα που έφευγε.Η αστυνομία εξετάζει τα βίντεο από τις κάμερες, ώστε να διαπιστώσει εάν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες