ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Αναγόρευση Επίτιμων Διδακτόρων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Σε ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επισημαίνεται ότι ο Πρύτανης, Καθηγητής Χαράλαμπος Δ. Μπιλλίνης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητής Θεόφιλος Σ. Καραχάλιος έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ειδική τιμητική εκδήλωση που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας προς τιμήν του Καθηγητή Νευροχειρουργικής του National Hospital of Denmark, Torstein Torjer Ragnar Meling και του Καθηγητή Νευροχειρουργικής του Diderot University, Sebastien Froelich κατά την οποία θα αναγορευθούν Επίτιμοι Διδάκτορες.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης», στη Βιόπολη Λάρισας, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Έναρξη τελετής

Α΄ Μέρος

Προσφώνηση του Καθηγητή Νευροχειρουργικής του National Hospital of Denmark, Torstein Torjer Ragnar MELING και του Καθηγητή Νευροχειρουργικής του Diderot University, Sebastien FROELICH, από τον Αντιπρύτανη Οικονομικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή Ευθύμιο Δ. ΠΡΟΒΙΔΑ.

«Έπαινος» προς τον Καθηγητή Torstein Torjer Ragnar MELING, από τoν Καθηγητή Νευροχειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Ν. ΦΟΥΝΤΑ.

Ανάγνωση του Ψηφίσματος, της Αναγόρευσης και επίδοση των τίτλων και του Επιτηβεννίου από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή Θεόφιλο Σ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ.

Ομιλία του τιμώμενου με θέμα: “Future perspectives of European Neurosurgery”.

Β΄ Μέρος

«Έπαινος» προς τον Καθηγητή Sebastien FROELICH, από τoν Καθηγητή Νευροχειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Ν. ΦΟΥΝΤΑ.

Ανάγνωση του Ψηφίσματος, της Αναγόρευσης και επίδοση των τίτλων και του Επιτηβεννίου από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή Θεόφιλο Σ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ.

Ομιλία του τιμώμενου με θέμα: “Skull base surgery of 21th century”.

Πέρας της Τελετής

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες