ΑΕΛ

ΑΕΛ: Ευκαιρία σε Βενετεκίδη αναμένεται να δώσει ο Δερμιτζάκης

Η ΑΕΛ έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος των ελπίδων για άνοδο στη Super League 1, αφού στον πρώτο γύρο των πλέι οφ δεν κατάφερε να πάρει ούτε μία νίκη, και ειδικά τα τελευταία λεπτά και των τεσσάρων αγώνων αποδείχθηκαν καταστροφικά. Στις καθυστερήσεις των αγώνων έχει δεχτεί τρία γκολ, κάτι που προβληματίζει ως στατιστικό…

Από δω και πέρα, στόχος είναι στον δεύτερο γύρο (αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό) η ΑΕΛ να έχει μια αξιοπρεπή πορεία και να μπορέσει να βρίσκεται σε μια λογική απόσταση βαθμών από τον Λεβαδειακό και να διεκδικήσει το απόλυτο των νικών, έστω και αν αντιμετωπίζει εκτός έδρας το φαβορί ανόδου της κατηγορίας τον Λεβαδειακό.

Αυτή τη στιγμή στις προπονήσεις ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης δείχνει ότι θα χρησιμοποιήσει και παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ή δεν είχαν καθόλου, όπως είναι ο 23χρονος Θόδωρος Βενετεκίδης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σουλούκος μέχρι τώρα έχει παίξει 28 παιχνίδια, ενώ ο Θεοδωρόπουλος λόγω τραυματισμού μόλις δύο. Φλέγον θέμα αυτή την περίοδο αποτελεί και η αδειοδότηση για την ομάδα της ΑΕΛ. Πληροφορίες θέλουν να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, με τις οφειλές να ρυθμίζονται ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν η ομάδα αδειοδοτηθεί, ξεκινάει με διαφορετικές προϋποθέσεις τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Εφημερίδα Ελευθερία / Σωτήρης Κέλλας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες