ΑΕΛ

ΑΕΛ: Επόμενο στοίχημα η αδειοδότηση – Καλά τα νέα για Θεοδωρόπουλο

Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή έχει ελάχιστες πιθανότητες ανόδου, αλλά είναι αποφασισμένη να τις εξαντλήσει μέχρι το τέλος, όπως είπε και ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης στα αποδυτήρια στους παίκτες του στην καθιερωμένη ομιλία, όπου τους ζήτησε να παίξουν για την αξιοπρέπεια της ομάδας και τη δική τους μέχρι το τέλος. Η αρχή θα γίνει από τον αυριανό αγώνα εκτός έδρας με τον Μακεδονικό, όπου η λαρισινή ομάδα θα επιδιώξει την πρώτη νίκη στον θεσμό των πλέι οφ με έναν αντίπαλο που στην κανονική περίοδο δεν κατάφερε να τον κερδίσει σε κανένα από τα δύο παιχνίδια που έπαιξαν.

Στον αγώνα αυτόν, ο προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Πλέγα και τους τραυματίες Θεοδωρόπουλο, Στάμου, οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεσή του, ενώ ετοιμάζονται και μικρές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τον Λεβαδειακό την περασμένη Τετάρτη (2-2).

Στο αρχικό σχήμα θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Σουλούκος, ενώ θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές και μάλλον θα δούμε να ξεκινάνε ο Στίνα, ο Θανάσης Παπαγεωργίου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Τον τελικό λόγο τον έχει ο τεχνικός.

Και αν η άνοδος έχει λίγες πιθανότητες, η αδειοδότηση δείχνει να έχει αυξημένες, ώστε η ΑΕΛ να αποκτήσει ελευθερία μεταγραφικών κινήσεων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εξοφληθεί χρέη παρελθόντων ετών, ενώ και ότι οι διακανονισμοί με τους παίκτες βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Λογικά η ΑΕΛ θα πάρει αδειοδότηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που σημαίνει ότι του χρόνου που η κατηγορία θα γίνει ένας όμιλος θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ποδοσφαιριστές χωρίς περιορισμούς.

Στα αποδυτήρια πάντως και χθες το κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν η διαιτησία του Μανούχου στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και όλοι έβλεπαν τις φάσεις αναλύοντας τις αδικίες που υπήρξαν κυρίως στο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Γιανναράκη και το οφσάιντ που κακώς υποδείχθηκε στον Μαυριά (σκόραρε στη συνέχεια της φάσης).

Πάντως υπήρξαν και παρατηρήσεις του τεχνικού για τον τρόπο που η ομάδα δέχθηκε τα δύο τέρματα από τους φιλοξενούμενους, αλλά το ελαφρυντικό ήταν ο εκνευρισμός από τον διαιτητή και τους βοηθούς του.

ΚΑΛΑ ΝΕΑ

Για την ΑΕΛ υπάρχουν και καλά νέα που αφορούν τον Κώστα Θεοδωρόπουλο (τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό), ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική, αλλά όλα δείχνουν ότι θα απουσιάσει για είκοσι περίπου μέρες και ίσως προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι αρχές Μαΐου εφόσον επιλεγεί από τον προπονητή του.

Σήμερα θα γίνει προπόνηση, θα ανακοινωθεί η αποστολή και ακολούθως θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Εφημερίδα Ελευθερία / Σωτήρης Κέλλας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες