ΑΕΛ

Ονειρεμένο πρώτο ημίχρονο για την ΑΕΛ, προηγείται 2-0 του Λεβαδειακού με πρωταγωνιστή τον Φατάι – Δείτε τα γκολ

Με πρωταγωνιστή έναν παίκτη που μέχρι πριν από μερικές ώρες δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω της γνωστής τιμωρίας της ΑΕΛ που όμως κέρδισε την υπόθεση στα δικαστήρια, τον Κένι Φατάι, οι βυσσινί προηγούνται στο ημίχρονο του Λεβαδειακού με 2-0 στο AEL FC ARENA.

Ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τη Λάρισα που βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από τον Λεβαδειακό στη μάχη των πλέι οφ για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5’ όταν ο Καλουτσικίδης έβγαλε από τα δεξιά τη συρτή σέντρα, ο Γκροφ απέκρουσε ασταθώς και ο Φατάι που παρακολουθούσε τη φάση από κοντά έκανε το 1-0.

Δείτε το 1-0:

Επτά λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0 όταν μετά από κόρνερ του Παπαγεωργίου, ο Ηλιάδης πήρε την καρφωτή κεφαλιά, ο Γκροφ απέκρουσε αλλά στην επαναφορά και πάλι ο Φατάι ήταν στη σωστή θέση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού.

Δείτε το 2-0:

Στο 16′ η ΑΕΛ ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα και ανατροπή του Γιανναράκη από τον Λιάγκα στην περιοχή προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ΑΕΛ.

Δείτε τη φάση:

Ο κόσμος πάντως είναι λιγοστός στο γήπεδο και σίγουρα πολύ λιγότερος από αυτόν που θα έπρεπε σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Δεν πρέπει βέβαια να παραβλέπουμε το γεγονός πως η εμβόλιμη αγωνιστική γίνεται σε εργάσιμη ημέρα με την αγορά της πόλης να είναι ανοιχτή και το απόγευμα…

Τον αγώνα διευθύνει ο κ. Μανούχος με βοηθούς τους κ.κ. Πετρόπουλος και Τριανταφύλλου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Φατάι, Πεντρόσο, Παπαγεωργίου, Μαυριάς.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Πούρινεν, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντε, Μεχία, Κουάντρα, Νίκας, Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς.

Δείτε φωτογραφίες:

             

Ρεπορτάζ: Βασίλης Καραλούλης / onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες