ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Πρώτο σερβίς στο final 4 – Δεκάδες φίλαθλοι στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης για τους ημιτελικούς της γιορτής του βόλεϊ (φωτό – βίντεο)

Το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος (Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 20:15) διεκδικούν Παναθηναϊκός Α.Ο. και Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων στον αγώνα που μόλις ξεκίνησε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Μίλωνα στον πρώτο ημιτελικό. Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στον τελικό, για πρώτη φορά μετά το 2010, όταν και κατέκτησαν για τελευταία φορά το τρόπαιο. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μίλωνα ευελπιστεί να βρεθεί για πρώτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης, στην τρίτη συμμετοχή της σε Final 4. Το «τριφύλλι» έχει μόνο νίκες τη φετινή σεζόν κόντρα στον Μίλωνα.

Tην θέση του για να παρακολουθήσει τον αγώνα έχει πάρει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, η χωρική αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κα Μαρία Γαλλιού, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτικής Οικονομίας κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σωτήρης Σουλούκος, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Ηρακλής Γερογιώκας, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Εξωστρέφειας κ. Φώτης Τζατζάκης, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κυκλοφοριακών Παρεμβάσεων κ. Βαγγέλης Παπαλέξης, όπως και δεκάδες ακόμη Λαρισαίοι.

Υπενθυμίζεται πως, στις 20:15, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης. Οι δυο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί πέρυσι στον τελικό. Από το 2014 και μετά, οι δυο αντίπαλοι έχουν αναμετρηθεί δυο φορές σε τελικούς (2015 και 2023) και έξι φορές σε ημιτελικούς. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει επικρατήσει στους δυο τελικούς, καθώς επίσης και στους τρεις τελευταίους ημιτελικούς. Οι Πειραιώτες νίκησαν στα δυο ματς της Volley League φέτος, όμως οι «ασπρόμαυροι» κατέκτησαν τον τίτλο στο Super Cup.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τον φακό του onlarissa.gr:

Βασίλης Καραλούλης – Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες