Παρασκήνιο

Μετά τις αβρότητες, ήρθε το σκληρό ροκ!

Με ανταλλαγή αβροτήτων ξεκίνησαν ο πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Δεληγιάννης και ο νυν αντιδήμαρχος Ηρακλής Γερογιώκας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη. Το καλό κλίμα όμως δεν κράτησε παρά μόνον μερικά λεπτά της ώρας, αφού η βραδιά έκλεισε με… σκληρό ροκ.

Αρχικά ο κ. Δεληγιάννης στάθηκε με θετική διάθεση στους χαμηλούς τόνους που διατήρησε στην τοποθέτησή του ο κ. Γερογιώκας, σε αντίθεση με τα όσα είπε νωρίτερα ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Λεωνιδάκης, πυροβολώντας κατά ριπάς την προηγούμενη Δημοτική αρχή για την κατάσταση που παρέλαβε στον τομέα ευθύνης του.

Επέστρεψε την φιλοφρόνηση, αλλά με… καρότο και μαστίγιο ο κ. Γερογιώκας απαντώντας ότι ο τόνος του ήταν διαφορετικός, γιατί η κατάσταση που ο ίδιος παρέλαβε από τον κ. Δεληγιάννη ήταν διαφορετική από εκείνη που αντίκρισε στις 2 Ιανουαρίου ο κ. Λεωνιδάκης.

Τα χαμόγελα έσβησαν όμως γρήγορα, λίγο μετά, όταν το θέμα της ασφάλισης και περαιτέρω στήριξης των σχολικών τροχονόμων, έγινε η αφορμή για έναν εκτροχιασμό της συζήτησης…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες