ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Μεράκλωσε και ξεσήκωσε όλο το τετράγωνο με τη μουσική τέρμα μεσημεριάτικα – Στο σημείο η αστυνομία

Ούτε ένας ούτε δύο αλλά πολλοί περισσότεροι περίοικοι διαμαρτυρήθηκαν ειδοποιώντας την αστυνομία σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης ενοχλημένοι από γείτονά τους που έπαιζε την μουσική στη διαπασών.

Πολίτες στην «καρδιά» της Νέας Σμύρνης προσπάθησαν να ησυχάσουν το μεσημέρι, αλλά ασυνείδητος γείτονάς τους φαίνεται πως μεράκλωσε και βάζοντας τέρμα την μουσική ξεσήκωσε όλο το τετράγωνο.

Παρά τις παρατηρήσεις τους ο εν λόγω κύριος δεν συμμορφώθηκε με αποτέλεσμα να γίνουν αρκετές καταγγελίες και να ειδοποιηθεί η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο για συστάσεις.

Η πολύπαθη Νέα Σμύρνη δεν ηρεμεί τελικά ούτε τα μεσημέρια ούτε τα βράδια με το «βιολί» των…γλεντιών να συνεχίζεται 24 ώρες το 24ωρο…

Στο μεταξύ άλλη μια καταγγελία έφτασε στο onlarissa.gr για παρόμοιο περιστατικό τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο καταγγέλλων, αναγνώστης της εφημερίδας μας, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για άλλη μια φορά άυπνοι στη Λάρισα με τις μουσικές της Νέας Σμύρνης έως τις 6:00 το πρωί να μας κρατάνε ξύπνιους. Το πρωί να κουτουλάμε σαν τις κότες και τα παιδιά μας να ετοιμάζονται για τις πανελλήνιες άυπνα και αυτά φυσικά και η κοινωνία της Λάρισα να περιμένει από την Αστυνομία, τον Δήμο, την Περιφέρεια να βρουν λύση. Ελλάδα 2023 στη χώρα που δεν τολμά, δεν σκέφτεται τον πολίτη, αλλά μόνο την ψήφο του και πάντα εκ των υστέρων αφού γίνει το κακό προσπαθεί να βρει λύσεις».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες