ΛΑΡΙΣΑ

Η ΔΔΕ Λάρισας αποχαιρέτισε τους απερχόμενους διευθυντές και καλωσόρισε τους νέους – Εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης στο Μουσικό Σχολείο (φωτό – βίντεο)

Τους απερχόμενους -λόγω τη λήξη της θητείας τους- διευθυντές και υποδιευθυντές του νομού αποχαιρέτισε  η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, σε εκδήλωση που έλαβε χώρα σήμερα, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου της πόλης.

Στην εκδήλωση «Τιμή και αναγνώριση για το δημόσιο σχολείο μας» καλωσορίστηκαν οι νέοι διευθυντές, που αναλαμβάνουν καθήκοντα το ερχόμενο σχολικό έτος.

«Μια εκδήλωση αναγνώρισης και τιμής, την οποία χρωστάμε στους εκπαιδευτικούς μας, στους διευθυντές και διευθύντριες των σχολικών μονάδων, στους συνεργάτες μας στη ΔΔΕ που έδωσαν τη μεγάλη μάχη το προηγούμενο διάστημα με τα προβλήματα που υπήρχαν και κυρίως με τα προβλήματα της πανδημίας… Μιας και ολοκληρώνεται η πενταετής θητεία των διευθυντών των σχολικών μονάδων, τους αποχαιρετούμε και τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία. Υποδεχόμαστε και ευχόμαστε καλή θητεία στους νέους διευθυντές που αναλαμβάνουν τις σχολικές μονάδες…» τόνισε σε δηλώσεις του ο αν. διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Νίκος Ζέρβας.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του:

Η εκδήλωση περιλάμβανε αναφορά σε δράσεις σχολικών μονάδων της ΔΔΕ Λάρισας (που υλοποιήθηκαν το σχολικό έτος 2022-2023), αποτίμηση δράσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων του τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της ΔΔΕ Λάρισας το σχολικό έτος 2022-2023, απονομή των ειδικών Βραβείων EWWR στις 35 σχολικές μονάδες που συμμετείχαν στη δράση «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων», αποχαιρετισμό των απερχόμενων διευθυντών και υποδιευθυντών των σχολικών μονάδων, υποδοχή των νέων διευθυντών.

Τέλος, την εκδήλωση «επένδυσε» μουσικά το Μουσικό Σύνολο Εκπαιδευτικών του Μουσικού Σχολείου Λάρισας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες