Βασίλης Ζωγράφος

Είναι κοστολογημένα τα προγράμματά τους ; Ή κοροϊδεύουν το λαό!!!

Του Βασίλη Ζωγράφου 
Όλο το προηγούμενο διάστημα έγινε μεγάλη κουβέντα αν τα προγράμματα του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ και της ΝΔ είναι κοστολογημένα. Τα κοστολόγησε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ; Ή είναι στον αέρα, λόγια χωρίς αντίκρισμα !
Η ΝΔ έχει υπεροπλία στα ΜΜΕ, υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση  , διαστρέβλωση  των προτάσεών του . Τα παραμύθια  όμως φτάνουν  στο  τέλος  και ο δράκος κ.Σκέρτσος ξεδοντιασμένος κρύφτηκε στο λαγούμι του.
Περιέφερε στα κανάλια  ,ένα μπακαλόχαρτο ο αθεόφοβος, που εκτύπωσαν οι μηχανοράφοι της ΝΔ ,και όχι κάποια αξιολόγηση του ΓΛΚ.
Τι προσπάθησε να περάσει στον κόσμο; Ο ΣΎΡΙΖΑ δεν έχει κοστολογημένο κυβερνητικό πρόγραμμα.
Είναι αλήθεια; Όχι. Για τον μηχανισμό της ΝΔ και των ΜΜΕ που είναι σε “αποστολή ” λίγη αξία έχει. Ρίξε λάσπη κάτι θα μείνει.
Τα ίδια ” Παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου”. Τα παραμύθια της ΝΔ για την κοστολόγηση των οικονομικών προγραμμάτων δεν γίνονται πιστευτά, αλλά συνεχίζουν  τον  αποπροσανατολισμό και όσο πλησιάζουμε στις δεύτερες εκλογές θα ακούσουμε και θα δούμε “τέρατα και σημεία “.
Η ΑΛΉΘΕΙΑ:  Ο κ.Τσίπρας  προκαλεί τον κ.Μητσοτάκη: ” Πάμε να κοστολογήσουμε τα  προγράμματά μας στο ΓΛΚ ,στο γραφείο του Προϋπολογισμού της Βουλής, όπου θέλετε, και στη συνέχεια να τα συζητήσουμε σε δημόσια αντιπαράθεση των δύο “.
Μάταιο το αίτημα, λαγός ο κ.Μητσοτάκης !! Κρύβεται ,γιατί άλλα έχει στο μυαλό του.  Πώς θα ικανοποιήσει τα μεγάλα συμφέροντα, πώς θα ξεπουλήσει το δημόσιο πλούτο .  Εξάλλου γιαυτό τον στηρίζουν!!!
ΕΡΏΤΗΜΑ : Αφού η ΝΔ έχει πρόγραμμα κοστολογημένο , γιατί αρνείται και την κοστολόγηση και το ντιμπέιτ;
Είναι ” γυμνός ο Βασιλιάς ” και λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης.
Γιατί όλος αυτό ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ ,δεν σηκώνει το γάντι στον κ.Τσίπρα ;
Η απάντηση στο ερώτημα δίνεται μέσα από το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής, το οποίο εμπεριέχει τις δεσμεύσεις της ΝΔ για την επόμενη τριετία.
Εκεί, σύμφωνα με τον κ.Σκέρτσο προκύπτει η κοστολόγηση του γαλάζιου προγράμματος.
Τι προκύπτει;  Κανένα , πλην ενός – της πενιχρής αύξησης των μισθών στο δημόσιο- στο σύνολο των  μέτρων που εξαγγέλλει η ΝΔ, δεν εμπεριέχεται στο πρόγραμμα και δεν έχει κοστολογηθεί.
 Επιπρόσθετα προκύπτει το μείζον ερώτημα περί κρυφής ατζέντας της ΝΔ.
 Στη Υγεία , κυνικά την περιέγραψε ο κ . Πνευματικός , στη φορολογία, όπου ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πώς θα διευρυνθεί η φορολογική βάση . Έχει στόχο τη μεσαία τάξη και τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Το πρόγραμμα της ΝΔ μπακαλόχαρτο!!! Δεν είναι  μονάχα το πλαστό έγγραφο του κ.Σκέρτσου  ,αλλά όλο το πρόγραμμα της.
Η ΝΔ έχει Κρυφή ατζέντα, άλλα τάζει κι άλλα θα κάνει , αν υφαρπάξει την ψήφο μας.
Το επίδικο της κάλπης της 25ης Ιουνίου, είναι η ανατροπή του συσχετισμού της 21ης Μάη.
 Είναι η σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων.
ΈΧΟΥΜΕ:  * Το πρόγραμμα –  απάτη της ΝΔ , πίσω από το οποίο κρύβονται  η συνέχιση της αισχροκέρδιας, της ακρίβειας , η διάλυση του ΕΣΥ, η διαλογή των ασθενών, η υποχώρηση του πραγματικού μισθού.
* Το πρόγραμμα, το Σχέδιο του ΣΎΡΙΖΑ, τα εφτά  βήματα για μια δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους. Βάζει στο επίκεντρο καθαρά και κοστολογημένα  την ανάπτυξη, τους μισθούς, την εργασία  το δημόσιο ισχυρό ΕΣΥ, τη δημόσια Παιδεία, την αξιοπρεπή στέγη και την πρώτη κατοικία.  Πρόγραμμα σύγκλισης με την Ευρώπη για να αντιστραφεί η κανονικότητα των ανισοτήτων και της υποβάθμισης των κοινωνικών αγαθών.
Ζωγράφος Βασίλης Συντονιστής ΝΕ Ν.Λαρισας και μέλος της ΚΕ 
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες