Life & Style

Άρις Πετράκης: Ποιος είναι ο σέξι τραγουδιστής-ταίρι της Βίκυς Κουλιανού στο J2US;

Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Ο νέος κύκλος του φαντασμαγορικού show «Just the 2 of Us» έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου (08/10) στον Alpha κι ένα από τα ζευγάρια που μας έκαναν εντύπωση ήταν η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρις Πετράκης, ερμηνεύοντας το ομώνυμο τραγούδι του «Σασμού».

Η Βίκυ Κουλιανού, το μοντέλο που μεσουράνησε στα 90s, εμφανίστηκε με μια κατακόκκινη τουαλέτα, κλέβοντας τις εντυπώσεις, όμως, τις εντυπώσεις τόσο για τις φωνητικές του ικανότητες όσο και για την ομορφιά του έκλεψε ο Άρις Πετράκης.

 

Ποιος είναι ο Άρις Πετράκης;

Ταλαντούχος και γοητευτικός, ανήκει στους τάχιστα ανερχόμενους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς και ήδη έχει στο ενεργητικό του επιτυχημένα singles, όπως το «Αν ήμουν Θάλασσα» και «Δυο Λεπτά» που κυκλοφορεί από την Panik Records.

O Άρις Πετράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έκανε ντεμπούτο στη δισκογραφία το 2017, υπογράφοντας τους στίχους στην επιτυχία της Demy «Ισόβια Μαζί».

Ο Άρις Πετράκης επίσης «έντυνε» με τη φωνή του το «Celebrity Game Night» που παρουσίαζε πέρυσι η Σμαράγδα Καρύδη στο Mega.

Ο Άρις Πετράκης έχει σπουδάσει jazz τραγούδι και jazz αρμονία στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης. «Μόλις τελείωσα το στρατό πήγα εκεί κι ήταν από τις καλύτερες επιλογές μου, γιατί πέτυχα εξαίρετους καθηγητές. Πραγματικοί καλλιτέχνες. Επίσης έχω κάνει για τέσσερα χρόνια μαθήματα ακουστικής κιθάρας, αλλά έχω συμμετάσχει και σε master classes στο εξωτερικό. Κατά τα άλλα έχω σπουδάσει Marketing και Διοίκηση! Μου άρεσε για μία περίοδο το λογιστικό κομμάτι της υπόθεσης, αλλά δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να αφήσω τη μουσική γι’αυτό!» έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του.

8+1 facts που πρέπει να γνωρίζετε για τον Άρι Πετράκη του J2US

  •  Ο Άρις Πετράκης είναι 29 ετών
  •  Ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού και έχει ωροσκόπο Δίδυμο
  •  Το αγαπημένο του φαγητό δεν είναι άλλο από την πίτσα
  • Οι αγαπημένες του ταινίες είναι πολλές, αλλά εκείνη που ξεχωρίζει λίγο παραπάνω είναι το «Κουρδιστό Πορτοκάλι»
  •  Λατρεύει τις εκδρομές
  • Ο αγαπημένος του προορισμός είναι η Μύκονος
  •  Φοβάται τη μοναξιά
  •  Στην προσωπική του ζωή  δηλώνει ελεύθερος
  • Το μεγαλύτερό του όνειρο είναι να βρεθεί σε μια τεράστια συναυλία, με χιλιάδες κόσμου να τραγουδάνε μαζί του τα τραγούδια του

Επίσης, έχει στο ενεργητικό του και ξεχωριστές live εμφανίσεις, όπως αυτές που στο «Cash» ενώ αυτή την περίοδο μπορείτε να τον βρείτε στο Cabaret με τον Νίκο Απέργη και τη Μαλού.


Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις