ΛΑΡΙΣΑ

Η Λάρισα “Ανακύκλωσε στους μπλε κάδους της” – Αλλαγή συνηθειών για να μην πάει τίποτα χαμένο (φωτό)

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και ο Δήμος Λαρισαίων με την υποστήριξη του ΣΚΑΙ, συνεχίζουν την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους γνωστούς σε όλους μας «μπλε κάδους».

Με σύνθημα “Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους του Δήμου σου!” διοργανώθηκε σήμερα το πρωί της Παρασκευής στη Κεντρική Πλατεία της Λάρισας δράση ανακύκλωσης.

Στο σημείο συνάντησης το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το σωστό τρόπο της ανακύκλωσης των συσκευασιών από χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους «μπλε κάδους». Παράλληλα, και οι επαγγελματίες μπόρεσαν να πληροφορηθούν για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων για τις γυάλινες συσκευασίες από τους μπλε κώδωνες.

Στο χώρο της δράσης, μικροί και μεγάλοι, μπόρεσαν να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό, ενώ όσοι απάντησαν σωστά σε απλές ερωτήσεις μπήκαν σε κλήρωση για δύο ηλεκτρικά ποδήλατα.

Μια σημαντική εκστρατεία ενημέρωσης για την ανακύκλωση συσκευασιών με σκοπό την κινητοποίηση και την αλλαγή συνηθειών ώστε τίποτα να μη πάει χαμένο.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες