ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η “καρδιά” του ελληνικού τένις “χτυπάει” στη Λάρισα – Ξεκινά αύριο το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ε1 (βίντεο)

Σε Λάρισα και Νίκαια θα διεξαχθεί το διάστημα από 7 έως 11 Οκτωβρίου το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ε1, όπου και θα φιλοξενηθούν τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Για το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός, οι φορείς του Νομού παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας το μεσημέρι της Πέμπτης, απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο να προσέλθει και να παρακολουθήσει τους αγώνες, θαυμάζοντας τους μελλοντικούς αστέρες του τένις εν δράσει.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε θέματα αθλητισμού κ. Νίκος Λιούπας ανέφερε πως “το τένις έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις σε όλη την Ελλάδα και στην πόλη της Λάρισας και το συγκεκριμένο τουρνουά είναι μία ευκαιρία για το κοινό της Λάρισας να απολαύσεις τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές”.

Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ κ. Βαγγέλης Μόρας τόνισε πως “ο αθλητισμός για εμάς είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει και χαίρομαι που σαν δήμος Λαρισαίων συμβάλλουμε στο να διοργανωθούν τόσο σημαντικές διοργανώσεις στην περιοχή μας όπως είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ε1”.

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, πολιτισμού και κοινωνικής πολιτικής του δήμου Κιλελέρ κ. Αχιλλέας Χατζούλης από την πλευρά του επεσήμανε ότι “ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσσαλίας με 24 χρόνια παρουσίας και τεχνογνωσίας στο χώρο του τένις, βοηθάει στην ανάδειξη του αθλήματος με την διοργάνωση του συγκεκριμένου τουρνουά και εμείς σαν δήμος Κιλελέρ δε γίνεται να μην είμαστε δίπλα”.

Τέλος ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης κ. Δημήτριος Καφές υπογράμμισε πως “από αύριο και μέχρι της Τρίτη η καρδιά του ελληνικού τένις θα χτυπάει στη Λάρισα. Το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ε1 είναι ένα από πέντε σημαντικότερα τουρνουά που γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα σε επίπεδο junior”.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες