ΕΛΛΑΔΑ

Ζωνιανά: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και επεισόδια – Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου, με την συμμετοχή αστυνομικών δυνάμεων από υπηρεσίες του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου.

Το σχέδιο περιλάμβανε δυο κατ’ οίκον έρευνες εντός του χωριού και έρευνα εντοπισμού και εκρίζωσης χασισοφυτείας έξω από τα Ζωνιανά, στο βουνό.

  • Διαβάστε επίσης: Χειροπέδες σε 23χρονο για συμμετοχή σε συμμορία που διέπραττε ένοπλες ληστείες – Έβγαλε πιστόλι μόλις είδε αστυνομικούς

Δύο συλλήψεις

Σύμφωνα με τις τα «Ρεθεμνιώτικα Νέα», περίπου στις 5.30 όταν κάτοικοι των Ζωνιανών αντελήφθησαν την παρουσία των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, συγκεντρώθηκαν περίπου 50 άτομα τα οποία και αντέδρασαν με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κάνουν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Απωθήθηκαν ωστόσο από τους ένστολους οι οποίοι κατά τις πληροφορίες έκαναν και χρήση δακρυγόνων. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με τις δυο κατ’ οίκον έρευνες όπου βρέθηκαν όπλα, ναρκωτικά καθώς και αποξηραντήριο κάνναβης.

Συνελήφθησαν δυο νεαροί που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και εξερεύνηση στα Ζωνιανά όρη όπου εντοπίσθηκε και εκριζώθηκε φυτεία κάνναβης.

Αναμένεται επίσημη ενημέρωση για την επιχείρηση από την Αστυνομική Διεύθυνση.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις