ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μυθικός Δουβίκας: Μπήκε στο 63′ κι έκανε χατ-τρικ σε 16 λεπτά!

Την κορυφαία – πιθανότατα – εμφάνιση της καριέρας του πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής (2/9) ο Τάσος Δουβίκας που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης της Ουτρέχτης με 4-3 στην έδρα της Φορτούνα Σιτάρντ. Ο διεθνής επιθετικός πέρασε αλλαγή στο 63ο λεπτό του ματς (ο Μπάρκας ξεκίνησε βασικός) και πρόλαβε να κάνει χατ-τρικ, σε 16 μόλις λεπτά μάλιστα, γράφοντας ιστορία.

Ο 23χρονος άσος έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της Ουτρέχτης που μπαίνει ως αλλαγή σε αγώνα πρωταθλήματος και πετυχαίνει χατ-τρικ. Ο προηγούμενος που του είχε πετύχει, ήταν ο Κάρολ Μπόνσινκ το 1972. Πριν από ακριβώς μισό αιώνα!

Με εκτέλεση πέναλτι στο 71′ ο Δουβίκας έκανε το 2-1 για την ομάδα του και ακολούθησαν ακόμη δύο γκολ. Στο 76′ με ωραίο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1 και δέκα λεπτά μετά «χτύπησε» ξανά για το 4-2 με ωραίο κατέβασμα και εκτέλεση με το δεξί.

Έτσι έφτασε τα τέσσερα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και οδήγησε την ομάδα του σε ένα πολύ σημαντικό διπλό, με το εντυπωσιακό 4-3. Στη Σιτάρντ βασικός αγωνίστηκε ο Σιόβας ενώ στον πάγκο έμεινε ο Σουρλής.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις