ΑΕΛ

ΑΕΛ: Οι λόγοι που επιθυμεί την επιστροφή Νικολιά και η στάση του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ψάχνει έναν πλάγιο επιθετικό. Οι πρώτες κινήσεις ήταν να βρεθεί Αργεντινός ποδοσφαιριστής, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλαξε ρότα η ομάδα και στράφηκε σε μια εξαιρετική δοκιμασμένη λύση, αυτή του 28χρονου Αλέξανδρου Νικολιά, ενός παίκτη που είναι υψηλότερου επιπέδου και ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς αγωνίστηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ για δύο χρόνια δανεικός από τον Ολυμπιακό και έπαιξε 44 παιχνίδια (23 στη Super League 2 και 21 στη Super League 1) πετυχαίνοντας τρία γκολ. Συνοπτικά, στη μεγάλη κατηγορία έπαιξε 66 παιχνίδια.
Το πρώτο θετικό για τον Νικολιά είναι ότι γνωρίζει την πόλη, πρόσωπα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται καθόλου χρόνο προσαρμογής, το δεύτερο είναι η αναμφισβήτητη αξία του ποδοσφαιριστή και το τρίτο ότι αποτελεί παίκτη που οι φίλαθλοι χαίρονται να τον βλέπουν, καθώς προσφέρει θέαμα με τις ντρίπλες του.

Ο παίκτης δεν γνωρίζουμε αν θα καταφέρει να έρθει, αφού αυτήν τη στιγμή έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΛ λογικά περιμένει να τον αφήσει ο Ολυμπιακός για έναν χρόνο δανεικό. Έτσι, όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις της πειραϊκής ομάδας.

Η αξία του ποδοσφαιριστή έφτασε μέχρι και τις 600.000 ευρώ, ενώ τώρα έχει χρηματιστηριακή αξία 30.000 ευρώ. Το σίριαλ της μεταγραφής του μπορεί να τελειώσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Γνωρίζουμε επίσης ότι υπάρχει πρόταση για τον Τσέλα.

πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες