ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Άννα Βαγενά για την παράσταση της “Αγγέλας Παπάζογλου” στην Αγιά

Χθες, Τρίτη 30 Αυγούστου 2022, δόθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο θέατρο «Χρυσαλλίδα» της Αγιάς, η παράσταση «Αγγέλα Παπάζογλου» με την Άννα Βαγενά.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Αγιάς κ. Αντώνης Γκουντάρας, η πρώην Δήμαρχος κ. Χριστίνα Χριστούλα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεταξοχωρίου κ. Γιάννης Πατσιαβούρας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεγαλοβρύσου κ. Βαγγέλης Λάμπρου και πλήθος κόσμου.

Ιδιαίτερη παρουσία ήταν αυτή του Δημάρχου Αθηένου της Κύπρου, κ. Κυριάκου Καρεκλά, ο οποίος με μεγάλη συγκίνηση, στο τέλος της παράστασης, είπε στην κ. Βαγενά ότι θα θυμάται για πάντα αυτή την παράσταση, μιας και η Κύπρος κουβαλάει ακόμα τις πληγές της από την Τουρκική εισβολή το 1974 και την κατοχή τμήματος του νησιού.

Η κ. Βαγενά σημειώνει: «Οι παραστάσεις που πραγματοποιώ αυτές τις μέρες στις πόλεις και τα χωριά του Νομού μας, μου θυμίζουν τις παραστάσεις της πρώτης περιόδου του Θεσσαλικού Θεάτρου, τότε που με πείσμα και ενθουσιασμό οργώναμε κυριολεκτικά τις πόλεις και τα χωριά της Θεσσαλίας.

Τη χθεσινή παράσταση την αφιερώνω στην κ. Βίκυ Δεληαργύρη, πρώην Πρόεδρο του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεταξοχωρίου, η οποία ίδρυσε τον Σύλλογο το 1983 και με πολύ μεγάλες προσπάθειες, όλα αυτά τα χρόνια, προώθησε τον πολιτισμό στο Μεταξοχώρι, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες