ΑΕΛ

Κρατάει τον Κοσσονού, ψάχνει για εξτρέμ και αριστερό μπακ η ΑΕΛ

Στη βάση της επέστρεψε χθες στις 2 μ.μ. περίπου η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά από δεκαπενθήμερη παραμονή στο Καρπενήσι που έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η Λαρισινή ομάδα μετά το πρωινό δεν προπονήθηκε και έκανε το ταξίδι της επιστροφής στη Λάρισα. Μετά από αυτό οι παίκτες Θα μπορέσουν να ξεκουραστούν για δύο μέρες καθώς ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης τους έδωσε διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα το απόγευμα.

Η ΑΕΛ απέκτησε τον Ιβοριανό Κουατάρα Κοσσονού Αχμέντ που έχει γεννηθεί στις 16 Οκτωβρίου 2003 έχει ύψος 1.79, και πέρυσι δοκιμάστηκε σε ομάδα νέων της Μονακό. 0 Τζέρεμι Γκναλί θα αναζητήσει την τύχη του σε άλλη ομάδα όπως και ένας παίκτης από ομάδα Γ Εθνικής που δοκιμάστηκε.

Από δω και πέρα βαρύτητα ρίχνει η ΑΕΛ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στην απόκτηση ενός πλάγιου επιθετικού, αλλά και ενός αριστερού μπακ. Στη θέση του αριστερού μπακ υπάρχει ο Μαϊδανός και ο Κοσσονού, αλλά σίγουρα χρειάζεται ένας ακόμα στην ομάδα.

Ο προπονητής σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει είναι ευχαριστημένος από την προετοιμασία της ομάδας, αλλά σίγουρα θα έχει σημαντικό πρόβλημα για την ετοιμότητα της ομάδας αφού το πρωτάθλημα Θα ξεκινήσει σε δύο περίπου μήνες. Σκέψεις στην ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να γίνουν πολλά φιλικά παιχνίδια (έχουν προγραμματιστεί εντός έδρας με Κηφισιά και Αναγέννηση Καρδίτσας), ενώ φημολογείται και η διεξαγωγή τουρνουά.

Τέλος οι παίκτες έχουν πληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος των οφειλομένων από την προηγούμενη χρονιά και λογικά στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ξοφληθούν όλες οι υποχρεώσεις.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΙΧΑΗΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την επιστροφή του Χρήστου Μιχαήλ, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων στις ομάδες Νέων, παράλληκλα με τα αντίστοιχα καθήκοντά του στην Ακαδημία της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Εφημερίδα Ελευθερία / Σωτήρης Κέλλας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες