ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης: Αντίο στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς – Παντοτινά νέες οι νότες που μας αφήνει για συντροφιά

Το δικό του αντίο στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών είπε ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζοντας τον εκλιπόντα «ευαίσθητο συνθέτη» που συνόδεψε τα εφηβικά όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς και δεν έπαψε ποτέ να τραγουδά για τους νέους.

Ευαίσθητος συνθέτης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνει παράλληλα το γεγονός ότι ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς συνέθεσε τον ύμνο της ΝΔ. «Παντοτινά νέες θα μείνουν οι νότες που μας αφήνει για συντροφιά» αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης.

  • Διαβάστε επίσης Όταν ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έκανε αναδρομή στην πορεία του: «Το Άνθρωπε Αγάπα το ξέρετε όλοι»

«Αντίο στον Ρόμπερτ που με τους Poll συνόδεψε τα εφηβικά όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς. Στον ευαίσθητο συνθέτη που δεν έπαψε ποτέ να τραγουδά για τους νέους. Αλλά και για τη ΝΔ που αγαπούσε και συνέθεσε τον ύμνο της. Παντοτινά νέες θα μείνουν οι νότες που μας αφήνει για συντροφιά» έγραψε στο twitter ο πρωθυπουργός.

«Συνέθεσε τον ύμνο της παράταξής μας»

Στο συλλυπητήριο μήνυμά της η ΝΔ αποχαιρετά τον καλλιτέχνη που συνέθεσε τον ύμνο της γαλάζιας παράταξης.

«Αποχαιρετούμε με θλίψη τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Τον καλλιτέχνη που σημάδεψε τα νεανικά χρόνια μιας ολόκληρης γενιάς και συνέθεσε τον ύμνο της παράταξής μας, συνονδεύοντας με τις νότες του τους κοινούς μας αγώνες. Θα είναι πάντα μαζί μας μέσα από τις μελωδίες του. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την απώλεια του Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Αποχαιρετά με συγκίνηση

«»Εμείς το μίσος, την κακία ξεχνάμε και το συμφέρον όλων πάντα κοιτάμε». Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά με συγκίνηση τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και έναν διαχρονικό φίλο. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» έγραψε στο twitter ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις