ΛΑΡΙΣΑ

Υποτονικές οι μετακινήσεις των Λαρισαίων τις ημέρες του Πάσχα – Πρόεδρος Σωματείου Βενζινοπωλών: «Φέτος η χειρότερη χρονιά μετά τα μνημόνια»

Για τις μετακινήσεις των Λαρισαίων στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας μίλησε στο onlarissa.gr η πρόεδρος του Σωματείου Βενζινοπωλών νομού Λάρισας, κ. Ελισάβετ Παπαδοπούλου, η οποία, παρά τη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών, έκανε λόγο για πολύ μικρή κίνηση, εξαιτίας των αυξήσεων στις τιμές των καυσίμων, αλλά και της γενικότερης ακρίβειας, ενώ χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά τη χειρότερη μετά την εποχή των μνημονίων.

«Πολύ λίγη η κίνηση, μετακινήσεις απειροελάχιστες, παράπονα σωρηδόν, ειδικά για τα είδη διατροφής», δηλώνει η κ. Παπαδοπούλου. Όπως εξηγεί, σε σχέση με πέρυσι «οι δικές μας πωλήσεις είναι 70% κάτω».

Τα ντεπόζιτα γέμιζαν, όπως αναφέρει, ωστόσο, «όταν γεμίζεις των Βαΐων ή τη Μεγάλη Δευτέρα, σημαίνει ότι δεν θα ξαναέρθεις».

Σύμφωνα με την κ. Παπαδοπούλου, οι πελάτες εμφανίζονται διστακτικοί και διαμαρτύρονται έντονα για την άνοδο της τιμής της αμόλυβδης, η οποία κοντεύει τα 2 ευρώ.

«Επίσης θέλουν ένα μισθό για το πασχαλινό τραπέζι μια οικογένεια. Ένας μισθός για ένα τραπέζι, για μια Κυριακή. Είναι όλοι πολύ προβληματισμένοι. Φέτος εγώ έζησα τη χειρότερη χρονιά στην μεταμνημόνευση», σχολιάζει η ίδια. «Έχουν ανέβει υπερβολικά τα πάντα και η αύξηση των μισθών δεν συνάδει με αυτές τις αυξήσεις, στην ενέργεια πρώτον, τα καύσιμα, το ρεύμα και φυσικό αέριο δηλαδή και δεύτερον στα είδη διατροφής. Είναι απλησίαστα».

Ζωή Μπουρουτζή

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες