ΑΕΛ

Ισόπαλη με την Προοδευτική η ΑΕΛ – «Aρρυθμίες» στην αμυντική λειτουργία

Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Προοδευτική στο τρίτο της φιλικό επί Ευρυτανικού εδάφους το απόγευμα της Κυριακής. Το τελικό 2-2 σήμανε και τα πρώτα δύο τέρματα που δέχθηκε στα φιλικά μέχρι στιγμής η Λάρισα, προβληματίζοντας για κάποιες «αρρυθμίες» στην αμυντική λειτουργία, που σίγουρα θα συζητήσει τις επόμενες ημέρες ο Παναγιώτης Γκουτσίδης με τους παίκτες του.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε μουδιασμένα στα πρώτα λεπτά αλλά μετά τη γρήγορη ισοφάριση κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε ευκαιρίες που σταμάτησαν στον τερματοφύλακα της Προοδευτικής Καραργύρη, που φέτος μετακόμισε από τον Ολυμπιακό Πειραιά.

Το σκορ άνοιξε για την Προοδευτική μόλις στο 5’ όταν μετά από αδράνεια της άμυνας, ο Αγγελόπουλος με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση της ΑΕΛ ήρθε σύντομα καθώς στο 14’ ο Πεντρόζο με ωραίο σουτ μετά από φάση διαρκείας στη μεγάλη περιοχή του Καραργύρη έκανε το 1-1.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 50’ η Προοδευτική πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με σουτ του Νομικού που έκανε το 1-2.

Ωστόσο, πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της ομάδας του Κορυδαλλού, στο 55’, ο Κούστα με άπιαστο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έφερε και πάλι την ισορροπία στο παιχνίδι.

Στο φιλικό αγωνίστηκαν με τη φανέλα της ΑΕΛ και οι υπό δοκιμή Κοσονού και Ζερεμί. Δεν έπαιξαν οι τραυματίες Ραμίρες και Πλέγας.

Να σημειωθεί τέλος πως στις εξέδρες του γηπέδου σημειώθηκε μικροένταση μεταξύ φιλάθλων των δύο ομάδων η οποία είχε ως αποτέλεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα, αλλά και την παρέμβαση της αστυνομίας!

Οι ενδεκάδες:

ΑΕΛ (Α’ ημίχρονο): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Κοσονού, Θωμαίδης, Μιλτιάδης, Κ. Παπαγεωργίου, Πεντρόζο, Γλυνός, Όγκμποε.

ΑΕΛ (Β’ ημίχρονο): ημίχρονο Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Τζέρεμι, Μαξιμένκο, Γωγουβίτης, Θωμαΐδης, Μιλτιάδης, Νίνο, Τσουμάνης, Πεντρόζο, Κούστα.

Προοδευτική (Α’ ημίχρονο): Καραργύρης, Φαζός, Πατσατζόγλου, Ποτουρίδης, Μεγαρίτης, Νταβιώτης, Αγγελόπουλος, Πίσσας, Πάβλας, Ευθυμίου, Γκαργκαλατζίδης.

Προοδευτική (B’ ημίχρονο): Αστράς, Σινγκ, Παρασκευόπουλος, Πατσατζόγλου, Μαρκοπουλιώτης, Τζανουλίνος, Αλεξίου, Θεοδωρίδης, Νομικός, Φλενσμποργκ, Γιαννιτσανης, Κυριαζής.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες