ΑΕΛ

Γκουτσίδης: Δεχτήκαμε εύκολα γκολ, προσπαθήσαμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο

Στις αμυντικές δυσλειτουργίες που εμφάνισε η ΑΕΛ στο σημερινό φιλικό με την Προοδευτική, στάθηκε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στο Καρπενίσι, ο προπονητής των βυσσινή Παναγιώτης Γκουτσίδης.

«Δεχτήκαμε δύο πολύ εύκολα γκολ. Έγινε και με την Παναχαϊκή δεν το πληρώσαμε, εδώ το πληρώσαμε δύο φορές. Η ομάδα προσπαθεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο και σκοράρει πολύ καλά. Σήμερα κάναμε πολλές και κλασσικές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δύο και τρεις φορές. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Βαδίζουμε πολύ καλά, είμαστε σε σωστό δρόμο. Σε μία τέτοια φάση της προετοιμασίας πρέπει να γίνονται λάθη, να τα βλέπουμε και να τα διορθώνουμε» είπε χαρακτηριστικά.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΚΙΜΗ

Για την παρουσία του Πεντρόσο, ο προπονητής της Λάρισας εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος λέγοντας πως «πιστεύω ότι θα γίνεται μέρα με την ημέρακαλύτερος. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, με διάθεση που έχει δεθεί με την ομάδα. Αγωνίζεται τόσο καλά και στην επίθεση και στην άμυνα. Θα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα μας».

Για τους νεαρούς υπό δοκιμή Κοσονού και Ζερεμί τόνισε τέλος πως «θα μείνουν μέχρι τέλος της προετοιμασίας και θα κρίνουμε μετά».

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες