ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Γολγοθά στην εξυπηρέτηση των ΚΕΠΑ Λάρισας καταγγέλλει Λαρισαίος με αναπηρία

Μία εντελώς προβληματική εξυπηρέτηση από τα ΚΕΠΑ Λάρισας καταγγέλλει συμπολίτης μας με αναπηρία, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση της εφημερίδας μας.

Όπως εξηγεί, «στις 12/8/22 και αφού επισκεφθήκαμε το κατά τόπους κατάστημα να πάρουμε παραπεμπτικό για επίδομα παραπληγίας και να καταθέσουμε εισηγητικό φάκελο στην υπηρεσία των ΚΕΠΑ Λάρισας  (και αφού είχαμε ξαναζητήσει άλλες δύο φορές το ίδιο ακριβώς με την δικαιολογία ότι δεν ήταν σωστά συμπληρωμένα τα χαρτιά   μεταβήκαμε τρίτη φορά  στον ίδιο χώρο όντως όλα πλήρως σωστά) ψάχναμε στα γραφεία να βρεθεί ο υπάλληλος διότι στη θυρίδα εξυπηρέτησης δεν υπήρχε κάνεις.

Όταν και ήρθε στη θυρίδα εξυπηρέτησης του οαεε και αφού εξέδωσε το παραπεμπτικό αρνήθηκε να μας δώσει τα πρωτότυπα χαρτιά των ιατρών που είναι απαραίτητο για να περάσουμε την επιτροπή Αξιολόγησης στην υπηρεσία των κεπα για να κρίνουν το βαθμό αναπηρίας μας του εξηγήσαμε και ζητήσαμε να μας δώσει γραπτώς την αιτία μην επίδοσης των πρωτοτύπων εγγράφων ζητήσαμε να μιλούσαμε με την διεύθυνση να μας εξηγήσουν γιατί μας υποβάλουν σε τέτοια ταλαιπωρία τρίτη φορά μέσα σε μια δυστυχώς δεν υπήρχε  κάνεις.

ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ  ότι είναι περίπτωση ΑμεΑ ζητάμε επιμόνως την εγκύκλιο και το νόμο   προφανώς δεν την γνώριζαν καν  ζητήσαμε ονόματα τουλάχιστον να ξέρουμε με ποιον κύριο μιλάμε δυστυχώς άρνηση.

Κύριοι και διεύθυνση του ΕΦΚΑ Λάρισας είναι ντροπή τέτοια αντιμετώπιση  και τέτοια ταλαιπωρία για άτομα με αναπηρία.

Θα προβούμε σε όλες της απαραίτητες ενέργειες με κάθε νόμιμο τρόπο για να σταματήσει η αντιμετώπιση των ατόμων με αναπηρία” καταλήγει στην επιστολή του.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες