ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρεμιέρα με το δεξί για Λάτσιο – «Έσβησε» την γκέλα στο τέλος η Φιορεντίνα

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στη νέα σεζόν Λάτσιο και Φιορεντίνα.

Αρχικά οι Ρωμαίοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1 της Μπολόνια  με ανατροπή στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αρνανούτοβιτς στο 38′.

Η Λάτσιο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, μιας και ο  Ντε Σιλβέστρι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 68′. Τελικά την λύση στους γηπεδούχους έδωσε ο Τσίρο Ιμόμπιλε με άψογο πλασέ στο 79′.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαξιμιάνο, Πάτρικ, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Λατσάρι (84’ Χισάι), Τζακάνι, Κατάλντι (65’ Αλμπέρτο), Σάβιτς (83’ Βεσίνο), Μπάσιτς (8’ Προβεντέλ), Ιμόμπιλε, Άντερσον (83’ Καντσελιέρι)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Λυκογιάννης (65’ Κάσιους), Ντε Σιλβέστρι, Σουμαορό, Καμπιάσο (86’ Βινιάτο), Μεδέλ, Σοριάνο (65’ Αεμπίσερ), Σκούτεν, Ντομίνγκεθ (74’ Μπάροου), Αρναούτοβιτς, Σανσόνε (46’ Μπονιφάτσι).

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Φιορεντίνα αν και τα χρειάστηκε τελικά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της νεοφώτιστης Κρεμονέζε με 3-2.

Η Φιορεντίνα προηγήθηκε δύο φορές με Μποναβεντούρα και Γιόβιτς, όμως η νεοφώτιστη, Κρεμονέζε, παρότι έπαιξε από το 43’ με δέκα ποδοσφαιριστές, κρατούσε το 2-2 μέχρι το 94′.

Εκεί ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων, Ράντου, έκανε κακή εκτίμηση της σέντρας του Μαντραγκόρα και έπεσε με την μπάλα μέσα στα δίχτυα του για το τελίκο 3-2.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Γκολίνι, Μπιράγκι, Μαρτίνες, Μιλένκοβιτς, Μπενάσι (71’ Ντοντό), Άμραμπατ (78’ Μαντραγκόρα), Μαλέχ (71’ Ζουρκόβσκι), Μποναβεντούρα, Γιόβιτς, Κουαμέ (78’ Σαπονάρα), Σοτίλ (86’ Γκονζάλες)

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Ράντου, Κίρικες (46’ Ασκακιμπάρ), Μπιανκέτι, Γκιλιόνε (82’ Αϊβού), Σερνικόλα (46’ Κουαλιάτα), Βάσκες, Εσκαλάντε, Πίκελ (65’ Μποναϊούτο), Ντέσερς, Οκερέκε (87’ Ντι Κάρμινε), Τζανιμάκια

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις