ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Η καταδίωξη θα κοστίσει σε 24χρονο Λαρισαίο 15.000 ευρώ – Περιπολικό τον εγκλώβισε σε αδιέξοδο

Πρόστιμα το συνολικό ύψος των οποίων αναμένεται να ξεπεράσει τις 15.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει 24χρονος Λαρισαίος οδηγός έπειτα από καταδίωξη περιπολικού της Άμεσης Δράσης Λάρισας.

Ο 24χρονος -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- βρέθηκε να οδηγεί IX που είχε δηλωθεί ως ακινητοποιημένο και ενώ ανέμε­νε σε φωτεινό σηματοδότη στη συμβολή των οδών Ηρ. Πολυτεχνείου και Bόλου, αντιλαμβανόμενος το περιπολικό έθεσε το αυτοκίνητό του εσπευσμένα σε κίνηση. Μάλιστα, σύμ­φωνα με μαρτυρία, ρίχνοντας στο οδόστρωμα δυο οδηγούς μοτοσικλετών που είχαν σταθμεύσει μπροστά του, επίσης αναμένοντας τον φωτεινό σηματοδότη να τους επιτρέψει την κίνηση.

Η κίνηση του 24χρονου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας Ελευθερία του Βαγγέλη Κακάρα, προκάλεσε την αντίδραση των αστυνομικών που είδαν μπροστά τους έναν οδηγό IX να προσπα­θεί, για λόγους που εκείνος γνωρίζει, να διαφύγει και ξεκινούν έτσι την καταδίωξη ενός IX που δεν έφερε πινακίδες κυκλο­φορία.

Η αλήθεια είναι πως το περιπολικό της  Άμεσης Δράσης όντως είχε ενεργοποιήσει ηχητική και φωτεινή σήμανση καταφθάνοντας στη διασταύρωση της Ηρ. Πολυ­τέχνου με τη Βόλου, όχι για τον 24χρονο, αλλά καταδιώκοντας μοτοσικλετιστή ο oποίος εκμεταλλευόμενος την κίνηση κατάφερε να διαφύγει.

Ο οδηγός του IX, με την απόφασή του προκάλεσε ουσιαστικά την αντίδραση των αστυνομικών, για να εγκλωβιστεί τε­λικά στην οδό Πλούτωνος στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου και μετά την προσαγωγή του στη Διεύθυνση Αστυνομίας να του βεβαιωθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα, τα οποία με έναν πρόχει­ρο υπολογισμό αναμένεται να ξεπεράσουν τις 15.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες