ΛΑΡΙΣΑ

Αλλάζει όψη η Πλατεία «Βάϊος Μαλλιάρας» στον Πυργετό (φωτο)

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής της Πλατείας  «Βάϊος Μαλλιάρας» στον Πυργετό, μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

Η σχετική μελέτη συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου, Αθανασίου Βλάχου, στο πλαίσιο του συνολικότερου σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής για την ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων, σύμφωνα και με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.

Πρόκειται για μία πλατεία με σημαντική επισκεψιμότητα, που αν και είχε ανακαινιστεί πρόσφατα είχε πολλές κακοτεχνίες και είχε υποστεί εκτεταμένες φθορές.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν περιλαμβάνουν επίστρωση με μπιζουταρισμένη ακανόνιστη πλάκα Καρύστου, με κεραμικό πλακάκι, με φιλέτα μαρμάρου και γρανίτη και φυσικά νέες φυτεύσεις δένδρων.

Με τις στοχευμένες παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν, μετά τις εργασίες ανακατασκευής, ο χώρος θα αναβαθμιστεί τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.

Στόχος του Δήμου μας, αποτελεί η ολοένα και ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες, διαμορφώνοντας ασφαλή περιβάλλοντα, φιλικά και σύγχρονα.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του μηνός Ιουνίου.

Για την έναρξη των εργασιών, ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης δήλωσε: «Η ανακατασκευή της Πλατείας «Βάϊος Μαλλιάρας», ήταν προεκλογική δέσμευση, απέναντι στην απαίτηση της τοπικής κοινωνίας του Πυργετού. Οι κοινόχρηστοι χώροι του Δήμου μας αποτελούν προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, με γνώμονα την ασφάλεια και λειτουργικότητά τους. Θα ταλαιπωρήσουμε για λίγο τους επαγγελματίες και τους επισκέπτες της πλατείας, όμως το αποτέλεσμα, είμαι σίγουρος πως θα τους ανταμείψει και θα έχουν όλο τον χρόνο να ψυχαγωγηθούν στη νέα, ανανεωμένη και ασφαλή πλατεία που τους ετοιμάζουμε».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες