ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 2-2: Άντεξε στο Μόναχο και πάει για μπαράζ παραμονής η Στουτγκάρδη

«Χρυσό» βαθμό στην «Αλιάνζ Αρένα» απέσπασε η Στουτγκάρδη από την πρωταθλήτρια Μπάγερν (2-2) και, πλέον, την τελευταία αγωνιστική (34η) θα «παίξει τα ρέστα της» εντός έδρας με την Κολωνία, ελπίζοντας παράλληλα σε ήττα της Χέρτα στην έδρα της Ντόρτμουντ, έτσι ώστε οι Βερολινέζοι να οδηγηθούν στο μπαράζ παραμονής και η Στουτγκάρδη να παραμείνει στην Bundesliga.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρέθηκε στην ενδεκάδα των «Σουηβών» και στάθηκε άτυχος στο 35ο λεπτό, καθώς με το αυτογκόλ που πέτυχε έδωσε την ευκαιρία στους Βαυαρούς να ισοφαρίσουν. Παρότι η Μπάγερν πέτυχε γρήγορα και δεύτερο γκολ με τον Μίλερ, η Στουτγκάρδη έφτασε στην ισοφάριση στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η 17η Αρμίνια απέχει τρεις βαθμούς από τα μπαράζ και ελπίζει σε ένα θαύμα για να μην ακολουθήσει την Γκρόιτερ Φιρτ στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Παβάρ (72′ Τολισό), Νιαντζού (63′ Ζίλε), Ουπαμεκανό, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα (72′ Ρόκα), Γκνάμπρι (86′ Ζάμπιτσερ), Μίλερ (85′ Τσούπο-Μότινγκ), Κομάν, Λεβαντόφσκι

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Φλόριαν Μίλερ, Μαυροπάνος, Άντον, Ίτο, Φούχριχ (63′ Κουλιμπαλί), Έντο, Καραζόρ, Σόσα, Τομάς (74′ Φόρστερ), Κάλαϊτζιτς (79′ Τόμι), Μαρμούς (46′ Μανγκαλά)

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις