Απόλλων Λάρισας

Και του χρόνου στη Super League 2!

OΑπόλλων Λάρισας υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ Β’ στη Φιλιππούπολη για την 34η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Η ομάδα του Θωμά Γράφα επικράτησε με 2 – 1 και πανηγύρισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Λαρισαίοι μπήκαν δυναμικά στον αγώνα και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, με το σουτ του Σταματή. Στο 39’ ο Καραμοκό, έκανε το 2 – 0 και οι δύο ομάδες πήγαν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια, με τον Απόλλωνα να έχει σαφές προβάδισμα για τη νίκη.

Στο δεύτερο μέρος οι «ασπρόμαυροι» δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες και στο 52’ ήρθε το γκολ του Τζίμα, για να μειώσει σε 2 – 1, που ήταν και το τελικό σκορ, με τον Απόλλωνα να πανηγυρίζει την παραμονή του.

Oι Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Καλούσης, Σκούπρα, Τιμπουέ, Βίγια, Μπαλογιάννης, Χατζής, Καραμοκό, Σταματής, Λίταινας, Λουκάς.

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Τσαούσης, Γροσδής (46′ Φασίδης), Ουεντραόγκο (77′ Μελετίδης), Καλουτσικίδης (46′ Σαλαμούρας), Τσοπούρογλου, Πανίδης, Τζίμας.

Πηγή: arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις