ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ 2-1: «Τρίποντο»… χρυσάφι με «λυτρωτή» Καράσκο

Νίκη «χρυσάφι» για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε επικράτησε με 2-1 της Εσπανιόλ στις… καθυστερήσεις, των καθυστερήσεων χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Γιάνικ Καράσκο!

Ο Βέλγος άσος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του Σιμεόνε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, την ώρα που η Ατλέτικο αγωνιζόταν με έναν ποδοσφαιριστή λιγότερο, καθώς ο Κοντογκμπιά είχε αποβληθεί στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Καράσκο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 52ο λεπτό, μετά από ασίστ του Κούνια. Η αποβολή του Κοντογκμπιά στο 72ο λεπτό άλλαξε τις ισορροπίες και μάλιστα η Εσπανιόλ το εκμεταλλεύτηκε άμεσα, καθώς δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Ντε Τομάς.

Ο Ντίντακ ήταν ο μοιραίος για τους Καταλανούς, καθώς στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, τη βρήκε με το χέρι και έδωσε την ευκαιρία στον Καράσκο να κάνει το 2-1 στο 100ο λεπτό και να δώσει τη νίκη στην Ατλέτικο η οποία ανέβηκε και πάλι στο +3 από την Μπέτις.

Ατλέτικο: Όμπλακ, Σάβιτς, Βρσάλικο (46’ Κούνια), Φελίπε, Λόντι (58’ Ρεϊνίλντο), Κοντογκμπιά, Κόκε, Γιορέντε, Λεμάρ (46’ Καρασκό), Ζοάο Φέλιξ (46’ Γκριεζμάν), Κορέα (78’ Ντε Πολ).

Εσπανιόλ: Ντιέγκο Λόπεθ, Καλέρο, Σέρτζι Γκόμεθ (80’ Γου Λι), Πεδρόσα (87’ Ντιντάκ Βιλά), Καμπρέρα, Όσκαρ Χιλ (46’ Αλέις Βιδάλ), Νταρντέρ, Μπαρέ (60’ Μορλάνες), Φιλένα (60’ Μελένδο), Πουάδο, Ντε Τομάς.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις