ΑΕΛ

ΑΕΛ – Θεσπρωτός: Πολύ σκληροί για να πεθάνουν οι βυσσινί του Γκουτσίδη (vid)

Με «καρμπόν» τρόπο όπως με τον Πιερικό η ΑΕΛ «λύγισε» τον Θεσπρωτό στο Αλκαζάρ για την 28η αγωνιστική της Super League 2. Οι «βυσσινί» επικράτησαν με 1-0 και έφτασαν τους 56 βαθμούς, 8 λιγότερους από την πρώτη Βέροια.


Στο πρώτο ημίχρονο o Θεσπρωτός απείλησε στο 25′ με την κεφαλιά του Μπονίγια να καταλήγει στο δοκάρι του Σουλούκου μετά και την παρέμβαση του νεαρού γκολκίπερ. Στο 41′ ο Μιλτιάδης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Παππά.


Στο δεύτερο μέρος οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες με τους φιλοξενούμενους να τα δίνουν όλα προκειμένου να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Από την άλλη, η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη πίεζε για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και στο 87′ το πέτυχε. Mετά από σέντρα από τα αριστερά, ο Κούστα έκανε την κοντινή προβολή με τον Παππά να μην μπορεί να αντιδράσει, χαρίζοντας τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ραμίρεζ (74′ Κούστα), Νίνο (54′ Κ. Παπαγεωργίου), Γιάκος (61′ Κολομπίνο), Τσουμάνης (54′ Όγκμποε), Μιλτιάδης, Μαυριάς (54′ Γλυνός).

Θεσπρωτός (Ρότσα): Παππάς, Γώγος, Ντι Αλέσιο, Στεργίου (80′ Διγκόζης), Γκανσιέρ, Πουφλής (66′ Ραμίρεζ), Κωνσταντίνου, Λύγκας (80′ Μαρτίνεζ), Ρομέρο (66′ Ζιώγας), Γεωργούσης (54′ Σαραντίδης), Μπονίγια.

Πηγή: regista.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις