Απόλλων Λάρισας

«Πατατράκ» του Απόλλωνα στη Κατερίνη!

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ο Πιερικός κέρδισε τον Απόλλωνα με 3 – 2 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, χάρις σε γκολ του Παπαδόπουλο στο 90’+3′! Νωρίτερα ο Απόλλωνας είχε τις ευκαιρίες να πάρει εκείνος την νίκη!

Απίστευτο παιχνίδι στη Κατερίνη με τελικό νικητή τον Πιερικό! Ο Απόλλωνας προηγήθηκε, έμεινε νωρίς στην επανάληψη πίσω στο σκορ (2 – 1), ισοφάρισε σε 2 – 2 και είχε ευκαιρίες να πάρει και το ματς και τελικά το έχασε με γκολ του Παπαδόπουλο στο 90’+3′.

Με την νίκη του Πιερικού αυτήν, η ομάδα της Κατερίνης έφτασε τον Απόλλωνα στους 26 πόντους.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τον Απόλλωνα με ένα τρομερό γκολ του Δημήτρη Λίταινα από τα 25 και… κάτι μέτρα, σουτ το οποίο «καρφώθηκε» στο αριστερό «Γ» της εστίας του Τζήμα, ο οποίος δεν πρόλαβε να δει καν την πορεία της μπάλας.

Στο πρώτο μέρος ο Απόλλωνας είχε δύο ανεπανάληπτες στιγμές για να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Αμφότερες από το ύψος της μικρής περιοχής και εξ’ επαφής στη πρώτη ο Μπαλογιάννης στο 30′ πλάσαρε άουτ, ενώ στο 45’+1′ ο Σταματής «σημάδεψε» τον Τζήμα, κάνοντάς τον… ήρωα!

Και αφού ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να «κελιδώσει» με δεύτερο τέρμα την νίκη… στην επανάληψη και στο 48′ ο Πιερικός κέρδισε πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Χατζής στον Ζαφειράκη. Την εκτέλεση ανέλαβε να μετουσιώσει σε γκολ ο Κωνσταντίνος Χαρτσιάς που δεν αστόχησε για το 1 – 1 στο 50′.

Ενώ η ολική ανατροπή του σκορ έγινε στο 55′. Μετά από κόρνερ των γηπεδούχων από αριστερά, η μπάλα στρώθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον Αλέξανδρο Ζαφειράκη που με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Λευτέρη Αστρά για το 2 – 1 του Πιερικού.

Μετά το 2 – 1 ο Απόλλωνας ανέβασε στροφές και πήρε τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 64′ μάλιστα οι «κυανόλευκοι» ζήτησαν πέναλτι όταν ο οπισθοχωρημένος Μπουόλι πάτησε την μπάλα εντός περιοχής και πέφτοντας βρήκε την μπάλα με το χέρι. Ο κ. Κακουλίδης τον σκέφτηκε, πριν δείξει παίζεται, παρά τις φωνές των παικτών του Απόλλωνα που ζήτησαν την παράβαση, την οποία και δεν πήραν ποτέ.

Ενώ στο 68′ ο Μπαλογιάννης είδε την κίνηση του Βίγια στην πλάτη του, δίνοντας του την μπάλα και αυτός σε παράλληλο γύρισμα είδε τον Τοπαλίδη να πετά την ύστατη στιγμή σε κόρνερ. Από το κόρνερ αυτό, το οποίο εκτέλεσε ο Βίγια, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και έφτασε στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Χατζής εξ’ επαφής και σε κενή εστία, αστόχησε χάνοντας την φάση του αγώνα!

Το γκολ για τον Απόλλωνα τελικά ήρθε στο 70′. Ο Σταματής υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και στο ύψος του πέναλτι και «έσπασε» στον Βίγια που με σουτ στην κίνηση έφερε το παιχνίδι και πάλι στην ισοπαλία!

Ο Απόλλωνας στο 73′ είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Χατζή! Ο Βίγια εκτέλεσε ένα φάουλ έξω δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Κώστας Χατζής πήρε την κεφαλιά με τον Τζήμα να αποκρούει, την μπάλα να βρίσκει και στη συμβολή των δοκών, πριν περάσει σε κόρνερ!

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας πίεσε ακόμη περισσότερο για το γκολ της νίκης. Σταματής (79′, 81′) και Βίγια (84′) δεν κατάφεραν να κάνουν το 2 – 3 και εν τέλει στο 90’+2′ ο Παπαδόπουλος έβαλε το γκολ της νίκης για τον Πιερικό, 3 – 2!

Οι Συνθέσεις

Πιερικός (Γιώργος Βαζάκας): Τζήμας, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς (85′ Χαντζάρας), Παντελιάδης, Κουκόλης, Κριμιτζάς (85′ Καρανάτσιος), Ζαφειράκης (80′ Μηλιώτης), Ίτσιος, Παπαδόπουλος, Ντίνας (27′ λ.τ. Φωκαΐδης (80′ Ζούρκος)), Μπουόλι.

Απόλλων Λάρισας Θωμάς Γράφας): Αστράς, Τιμπουέ, Πετράκης, Καλούσης, Γιαννίτσης, Χατζής, Λίταινας, Μπαλογιάννης (82′ Καραμόκο), Νούσιος, Βίγια (90’+1′ Λουκάς), Σταματής.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κακουλίδης (Θράκης), Τοροσιάδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Φλώρινας), Τσιμεντερίδης (Καρδίτσας).

Πηγή: arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις