ΛΑΡΙΣΑ

Σοκ: Μητέρα δύο παιδιών καταγγέλλει δημόσια τον Λαρισαίο σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία – Λέει ότι “απέδρασε” από το σπίτι και ότι φοβάται για τη ζωή της

Τον… Γολγοθά που υποστηρίζει ότι βίωσε στα χέρια του άνδρα της περιγράφει σε βίντεο η πρώην γυναίκα γνωστού επιχειρηματία της Λάρισας, η οποία βρήκε το θάρρος και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την κακοποίηση και τη βία όλων των ειδών που ισχυρίζεται πως βίωνε στα χέρια του,  προκειμένου να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι και να πάψουν οι γυναίκες επιτέλους να υφίστανται αντίστοιχες συμπεριφορές.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ήδη προκαλεί σωρεία αντιδράσεων αλλά και κύμα αλληλεγγύης από Λαρισαίους, η αλλοδαπή γυναίκα, μητέρα δύο κοριτσιών, περιγράφει με τρεμάμενη φωνή πως “αποφάσισα μαζί με τις δύο κόρες μου να δραπετεύσω από το σπίτι στις 24 Φεβρουαρίου καθώς ο άντρας μου με ανάγκαζε να κάνω ότι ήθελε αυτός. Με απειλούσε, με χτυπούσε, με ξεφτίλιζε μπροστά σε φίλους και γνωστούς και από τον Μάιο του 2021 έγινε ακόμα πιο βίαιος”.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η ίδια, την ανάγκασε να κλείσει τα social media, ενώ προσπάθησε να την απομακρύνει από την οικογένεια της προκειμένου να μην έχει καμία επαφή με τους δικούς της ανθρώπους στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Συνεχίζοντας συγκινημένη και φοβισμένη αναφέρει πως “αυτή τη στιγμή κινδυνεύει η ζωή μου αλλά κυρίως κινδυνεύει η ζωή των παιδιών μου, καθώς τα κορίτσια έβλεπαν τη βία που υφίσταντο από τον πατέρα τους, αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω καθώς υπήρχαν κάμερες παντού στο σπίτι, ακόμη και στην τουαλέτα(!). Όταν δραπέτευσα δεν είχα καθόλου λεφτά, παρόλο που 12 χρόνια δούλευα στις επιχειρήσεις του”.

Καταλήγοντας, η γυναίκα στο συγκλονιστικό βίντεο επισημαίνει “πως από την Τετάρτη 16 Μαρτίου ξεκίνησε ο δικαστικός Γολγοθάς μου, καθώς θέλει να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών και φοβάμαι. Θέλω να σταματήσει η βία και να είμαι επιτέλους ελεύθερη”.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες