ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προκρίσεις στην παράταση για Άιντραχτ και Γουέστ Χαμ

Στα προημιτελικά του Europa League προκρίθηκαν οι Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γουέστ Χαμ, με τις δύο ομάδες να συμπληρώνουν την τελική 8άδα της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η Άιντραχτ υποδέχθηκε την Μπέτις στην Φρανκφούρτη και η ισπανική ομάδα επικράτησε με 1-0 στην κανονική διάρκεια, ισοφαρίζοντας το 2-1 με το οποίο είχε κερδίσει η γερμανική ομάδα στην Ισπανία.

Το γκολ που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση πέτυχε ο Ιγκλέσιας με προβολή στο 90’, μετά τη σέντρα του Φεκίρ. Στην παράταση το παιχνίδι κυλούσε χωρίς τη μεγάλη φάση, με την Άιντραχτ όμως στο 120+1’ να βρίσκει το γκολ της πρόκρισης, με τον Χιντερέγκερ, μετά την εκτέλεση φάουλ του Κόστιτς.

Οι Γερμανοί ισοφάρισαν σε 1-1 και σε συνδυασμό με το 1-2 του πρώτου παιχνιδιού πήραν το εισιτήριο για την τελική 8άδα.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Τούτα, Χιντερέγκερ, Εντικά, Κνάουφ, Γιάκιτς, Σο (103’ Ρόντε), Κόστιτς, Μπορέ (83’ Πατσιέντσια), Καμάντα (66’ Χάουγκε), Λίντστρεμ (103’ Λάμερς)

ΜΠΕΤΙΣ: Ρουί Σίλβα, Μιράνδα (46’ Χουάνμι), Μπάρτρα, Πετσέγια, Σαμπαλί, Κανάλες (65’ Λάινες), Ροντρίγκες, Φεκίρ (110’ Ρόδρι), Ρουϊμπάλ, Χοακίν (65’ Καρβάλιο), Γουίλιαν Ζοσέ (78’ Ιγκλέσιας).

Μεγάλη πρόκριση της Γουέστ Χαμ (2-0)

Σπουδαία πρόκριση στην παράταση πήρε και η Γουέστ Χαμ, με την αγγλική ομάδα να αποκλείει την Σεβίλλη. Οι Λονδρέζοι επικράτησαν 2-0 στην παράταση και πήραν το «εισιτήριο« για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Σούτσεκ άνοιξε το σκορ στο 39′ και ο Γιαρμολένκο στο 112′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με το οποίο η Γουέστ Χαμ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις