ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύσκολη νίκη της Λέστερ (2-0)

Η Λέστερ χάρη σε δύο τέρματα που κατάφερε να πετύχει στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Μάντισον και τον Βάρντι επικράτησε με 2-0 της Μπέρνλι για την εξ’ αναβολής 22η αγωνιστική της Premier League.

Σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης η Λέστερ ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους και κατάφερε να ξεκλειδώσει το ματς στο 82′ του αγώνα με τον Μάντισον και με την συμπλήρωση των 90 ο Βάρντι κλείδωσε την νίκη για την Λέστερ.

Ο αγώνας

Οι «αλεπούδες» είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στην αναμέτρηση στο 9′ λεπτό με τον Περέιρα ενώ και στο 25′ λεπτό ο Ντάκα έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 42′ ο Μπαρνς δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 0-0.

Ανάλογο ήταν και το δεύτερο ημίχρονο με την Λέστερ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την Μπερνλι να είναι ακίνδυνη επιθετικά. Τελικά ο Μάντισον στο 82′ λεπτό της αναμέτρησης κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό για την Λέστερ, όπου με ωραίο έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 90′ ήταν η σειρά του Βάρντι να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από σέντρα από τα αριστερά και να γράψει το τελικό 2-0 για τους φιλοξενούμενους και έτσι έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη για την Λέστερ.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Ρόμπερτς, Ταρκόβσκι, Μι (41′ Κόλινς), Τέιλορ, Λένον, Γουέστγουντ (88′ Μπαρνς), Μπράουνχιλ, Μακνίλ, Βέχορστ, Κορνέ (71′ Ροντρίγκεζ).

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Περέιρα (46′ Λούκμαν), Αμάρτεϊ, Σεγιουντζού, Τόμας, Τίλεμανς (72′ Μάντισον), Εντιντί, Χολ, Ολμπράιτον, Ντάκα (72′ Βάρντι), Μπαρνς.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις