ΛΑΡΙΣΑ

Βρες τη θέση σου στο ξενοδοχείο 5*, Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, του κορυφαίου Ομίλου φιλοξενίας, Metaxa Hospitality Group

Η Φιλοξενία έχει ένα πλούσιο παρελθόν…

Ακόμα και 2,000 χρόνια πριν, οι άνθρωποι ταξίδευαν και αναζητούσαν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους, που δεν ήταν άλλες από ένα ζεστό κρεβάτι και μια υγιεινή διατροφή. Ωστόσο, η σύγχρονη τουριστική βιομηχανία εξελίσσεται συνεχώς σε υψηλότερα επίπεδα με τη βοήθεια της τεχνολογίας, προσφέροντας ολοένα και πιο μοναδικές και εξατομικευμένες εμπειρίες διαμονής.

….αλλά και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον..

Είναι γεγονός ότι, η ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη βιομηχανία του 21ου αιώνα και μαζί με μια σειρά καινοτομιών προσφέρει και έναν μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας.

Ο ελληνικός και διεθνώς αναγνωρισμένος Όμιλος Metaxa Hospitality Group ανήκει σε αυτό το μέλλον…

Ο Όμιλος φιλοξενίας Metaxa Hospitality Group αποτελεί έναν διεθνώς αναγνωρισμένο και πολυβραβευμένο ξενοδοχειακό Όμιλο, ο οποίος ιδρύθηκε στην Κρήτη το 1975.

Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του βρίσκονται οι εργαζόμενοι, η τοπική κοινωνία και οι επισκέπτες  για το όφελος της εθνικής οικονομίας, του περιβάλλοντος και της κοινωνίας.

Σήμερα είναι ευκαιρία να βρεις μια θέση εργασίας στη Σαντορίνη

To Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, που βραβεύτηκε ως World’s Leading Boutique Resort το 2020, αναζητά ζεστούς και αυθεντικούς ανθρώπους με ταλέντο και ηθική, για να εργαστούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον που θα τους εμπνεύσει.

Το σπουδαίο με τις θέσεις εργασίας στο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa είναι ότι, μπορείς να επιλέξεις τη σταδιοδρομία που σου ταιριάζει για να εξελιχθείς επαγγελματικά.

Οι διαθέσιμες θέσεις για τη σεζόν του 2022 είναι:

  • Housekeeping
  • Σερβιτόροι
  • Captain
  • Μάγειρες
  • Τεχνικοί συντήρησης
  • Front Office (υποδοχή)

5 λόγοι για να επιλέξεις μια καριέρα στο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa

  1. Η τοποθεσία

Η Οία, ένας από τους πιο φημισμένους και πολυπόθητους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο, βρίσκεται ακριβώς στο κατώφλι του Santo Maris, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια κατά μήκος του μονοπατιού που ξεκινά από το ξενοδοχείο.

  1. Η εξέλιξη

Μια καριέρα στο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa θα φαίνεται εξαιρετική στο βιογραφικό σου και οι δεξιότητες που θα αναπτύξεις θα είναι ιδιαίτερα επιθυμητές από μελλοντικούς εργοδότες σε πολλές χώρες και διαφορετικούς τομείς.

  1. Οι αποδοχές και οι προοπτικές εξέλιξης

Εκτός από ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, ο Όμιλος φιλοξενίας, Metaxa Hospitality Group σε ενθαρρύνει να επεκτείνεις τις δεξιότητές σου ενώ εργάζεσαι στον κλάδο και ταυτόχρονα, σου δίνει πολλές ευκαιρίες να εξελιχθείς τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις τον τίτλο “Employee of the Month ή “Employee of the Yearστις μηνιαίες και ετήσιες βραβεύσεις, να συμμετέχεις σε εκπαιδεύσεις τόσο κατά τη διάρκεια της σαιζόν όσο και κατά τη διάρκεια του Χειμώνα, ενώ αν έχεις παντρευτεί ή αποκτήσει παιδί πρόσφατα, θα λάβεις επιπλέον bonus στο μισθό σου!

  1. Τα προνόμια

Στο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, παρέχονται επιπλέον στους εργαζόμενους:

  • Πλήρη και υγιεινή Διατροφή στο Εστιατόριο προσωπικού που προσφέρει ένα ισορροπημένο μενού, βασισμένο σε μια ποικιλία νόστιμων, “σπιτικών” πιάτων
  • Διαμονή στα εξοπλισμένα και άνετα Staff Houses με πλυντήριο, ίντερνετ και συντήρηση on demand(ένας συγκάτοικος maximum)
  • Μετακίνηση με τα σύγχρονα transfers συνεργαζόμενης εταιρείας
  • Στολή και υπηρεσία λινοθήκης
  • Αποπληρωμή εισιτηρίου (τιμή ακτοπλοϊκού) για την άφιξη και την αναχώρηση* στη Σαντορίνη (*με την ολοκλήρωση της σύμβασης).
  • Συμμετοχή σε Διαγωνισμούς και Δράσεις όπως Μουσική, Φωτογραφία, Ζωγραφική, Περιβάλλον, Κοινωνία όπου μπορείς να αναδείξεις το ταλέντο σου!
  1. Το κλίμα εργασίας

Στο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, θα βρεις ένα περιβάλλον εργασίας με πρότυπα οργανωμένες Διαδικασίες για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την εργασία, τη συμπεριφορά και την ομάδα προωθώντας μια κουλτούρα που είναι βασισμένη στις αξίες της εμπιστοσύνης και της αυθεντικότητας

Αν μοιράζεσαι το πάθος για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών και θέλεις να εξελίξεις την καριέρα σου συμμετέχοντας σε ένα ταξίδι ομορφιάς, πολυτέλειας, ανακάλυψης και μάθησης, τότε η θέση σου είναι στο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa.

Στείλε το βιογραφικό σου στο hr@metaxahospitality.gr ή επικοινώνησε τηλεφωνικά στο 28970 27145.

Να είσαι σίγουρος, ένας άνθρωπος με χαμόγελο θα είναι εκεί να συζητήσετε και να……

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες