ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Νέο προεδρείο στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Δημαιρεσίες έγιναν σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, όπου πρόεδρος επανεξελέγη ο Γιώργος Μουλάς, ενώ από τη διαδικασία απείχε η Λαϊκή Συσπείρωση.

Το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας είναι:
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο Γιώργος Μουλάς με 28 ψήφους και 15 λευκά, αντιπρόεδρος ο Θεολόγος Διαμαντένιας με 15 ψήφους και 28 λευκά και γραμματέας η Διαλεχτή Τσιτούμη με 15 ψήφους και 28 λευκά.

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν από την παράταξη Μπέου οι: Γιώργος Βλιώρας Ζαφείρης Δασκαλόπουλος, Αργύρης Κοπάνας, Γεώργιος Πράττος και Χρήστος Στεφόπουλος με 28 ψήφους. Αναπληρωματικά μέλη αναδείχτηκαν οι: Απόστολος Ζαρκάδας Βεργής με 20 ψήφους, Δέσποινα Κότογλου με 11 ψήφους, Απόστολος Νάσιος με 17 ψήφους, Γεώργιος Τόρης με 15 ψήφους και Σοφία Χάλαρη με 14 ψήφους.
Από την παράταξη Καπούλα εκλέγονται οι Στέργιος Φάτσης ως τακτικό μέλος με 5 ψήφους και Χαράλαμπος Ζάχος ως αναπληρωματικό μέλος με 5 ψήφους.

Από την παράταξη Αποστολάκη εκλέγονται ο ίδιος ο Ιάσων Αποστολάκης ως τακτικό μέλος με 6 ψήφους και οι Λεωνίδας Μαυρογιάννης και Διαλεχτή Τσιτούμη ως αναπληρωματικά μέλη με 6 ψήφους.

Τέλος, από την παράταξη Παπαδούλη εκλέγονται ο ίδιος ο Απόστολος Παπαδούλης ως τακτικό μέλος με 3 ψήφους και ο Δημήτρης Τσιμπανάκος ως αναπληρωματικό μέλος με 1 ψήφο.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέγονται από την παράταξη Μπέου ως τακτικά μέλη οι Παρασκευή Αναγνώστου Στάθη, Κωνσταντίνος Γανωτής, Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, Γεωργία Μποντού Τοκαλή και Σοφία Χάλαρη με 28 ψήφους και ως αναπληρωματικά μέλη οι: Ζαφείρης Δασκαλόπουλος με 15 ψήφους, Στέφανος Κάλλης με 13 ψήφους, Βιολέτα Καντόλα με 11 ψήφους, Δέσποινα Κότογλου με 17 ψήφους και Αναστασία Μορφογιάννη με 20 ψήφους.

Από την παράταξη Καπούλα εκλέγονται η Βιολέτα Μήτρου ως τακτικό μέλος με 5 ψήφους και η κ. Καπούλα ως αναπληρωματικό μέλος με 5 ψήφους.

Από την παράταξη Αποστολάκη εκλέγονται οι Αθανάσιος Ακρίβος ως τακτικό μέλος με 6 ψήφους και η Αφροδίτη Γαντζού Δραμητινού ως αναπληρωματικό μέλος με 6 ψήφους.

Τέλος, από την παράταξη Παπαδούλη εκλέγονται οι Αννα Μαρία Παπαδημητρίου – Κλειδωνάρη ως τακτικό μέλος με 3 ψήφους και Κερασίνα Βακουφτσή ως αναπληρωματικό μέλος με 1 ψήφο.

Πρόεδροι στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής είναι οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Ζέρβας και Μιχάλης Καπουρνιώτης.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες