ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ξεσηκώθηκαν στο Λιβάδι Ελασσόνας: 239 άτομα περίμεναν στο κρύο να εμβολιαστούν, αλλά τα εμβόλια ήταν μόλις… 120! (φωτό – video)

Ο… κακός χαμός έγινε το πρωί της Δευτέρας στο ορεινό Λιβάδι Ελασσόνας, εκεί όπου μετέβη κινητή μονάδα εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού. Η ανταπόκριση των κατοίκων του απομακρυσμένου χωριού ήταν πολύ μεγάλη, καθώς 239 άτομα έσπευσαν να εμβολιαστούν, περιμένοντας υπομονετικά σε άσχημες καιρικές συνθήκες αφού ο υδράργυρος έδειχνε μηδέν βαθμούς Κελσίου!

Κάποιοι μάλιστα όπως καταγγέλλει η αγροτική ιατρός στο βίντεο που θα δείτε από τη σελίδα «Πρωινή Εφημερίδα Λιβαδίου» αντιμετώπιζαν και προβλήματα υγείας, όπως ένας άντρας με οξυγόνο, ενώ άλλοι ήταν υπερήλικες.

Ωστόσο, προς έκπληξη και αγανάκτηση, οι κάτοικοι διαπίστωσαν πως η μονάδα είχε μόλις 120 εμβόλια, δηλαδή για τους μισούς απ’ όσους περίμεναν για ώρες στο κρύο!

Δείτε τι λέει η αγροτική γιατρός:

Ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Γιάννης Καρυπίδης απέδωσε το πρόβλημα στα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται από την 5η ΔΥΠΕ και στο γεγονός ότι δεν κατάφεραν να παραμείνει η κινητή μονάδα και για δεύτερη ημέρα στο χωρίο.

Δείτε τι είπε:

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τη λανθασμένη ενημέρωση που έλαβε η 5η ΔΥΠΕ Θεσσαλίας από τις τοπικές αρχές σχετικά με τον αριθμό των πολιτών που προτίθενται να εμβολιαστούν. Ήδη υπήρξε παρέμβαση του Περιφερειάρχη Θεσσλίας κ. Κώστα Αγοραστού με τον διοικητή της 5ης ΔΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη, με τον τελευταίο να διαβεβαιώνει πως η κινητή μονάδα θα παραμείνει και αύριο στο Λιβάδι όπου θα καταφθάσει και νέα ποσότητα εμβολίων για να ικανοποιηθεί το σύνολο των αναγκών.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες