ΛΑΡΙΣΑ

Κ. Αργυρόπουλος: Γιατί καθυστερούν οι πληρωμές σε υπαλλήλους της ΔΗΚΕΛ;

Ερώτηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ερωτήσεων υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Λάρισα Μπροστά” κ. Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος σχετικά με την Καθυστέρηση πληρωμών σε υπαλλήλους της ΔΗΚΕΛ:

“Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Λάρισας (ΔΗΚΕΛ) ενημερώθηκα από τους, με έκδηλη την αγωνία, ότι υπάρχει αδυναμία πληρωμής για τον τρέχοντα μήνα από την Δημοτική Επιχείρηση. Επίσης με ενημέρωσαν υπάλληλοι του προγράμματος ΕΣΤΊΑ ότι τα χρήματα του τρέχοντος μήνα θα τα πληρωθούν με καθυστέρηση γιατί χρησιμοποιήθηκαν προσωρινά αλλού. Οι εργαζόμενοι με τον μισθό, ζουν τις οικογένειες τους , πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και δεν είναι παιχνίδι στα χέρια του κάθε προέδρου Δ. Σ. ή της Δημοτικής Αρχής, ώστε να τους εμπαίζουν με τις ημερομηνίες πληρωμής.

Και ερωτώ:

1)Για πιο λόγο καθυστερεί η πληρωμή των υπαλλήλων της ΔΗΚΕΛ.

2)Για πιο λόγο εδώ και μήνες καθυστερεί ένα ποσό γύρω στις 23.000 ευρώ να αποδεσμευτεί από τα ταμεία του ΔΉΜΟΥ προς την ΔΗΚΕΛ όπως μας ενημέρωσε σε προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο ο απερχόμενος ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ.Ρεβησιος;

3)Επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται χρήματα του προγράμματος ΕΣΤΊΑ που είναι χρήματα του Υπουργείου Μεταναστατευτικής πολιτικής για άλλους κωδικούς πέραν του συγκεκριμένου προγράμματος;

4)Υπάρχει πρόβλημα με τα οικονομικά της ΔΗΚΕΛ με δεδομένο ότι έχουν καθυστερήσει οι ισολογισμοί που έχει σαν αποτέλεσμα να πάει πίσω η χρηματοδότηση από τον Δήμο;”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες