ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μια μαγευτική βραδιά στο… Hollywood προσέφερε στους Λαρισαίους η Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας και η InDONNAtión (φωτό και βίντεο)

Μια μαγευτική βραδιά γεμάτη με μουσικές από τον παγκόσμιο κινηματογράφο προσέφερε στους Λαρισαίους η  Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας (Σ.Ο.Λ.), πλαισιωμένη από την Σ.Ο.Λ. Τζούνιορ και το γυναικείο φωνητικό σύνολο του ΔΩΛ, InDONNAtión.

Το νέο τους πρόγραμμα με τίτλο: “Μια βραδιά στο Hollywood”  ενθουσίασε το κοινό που γέμισε το Κηποθέατρο Αλκαζάρ για να απολαύσει την Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας και InDONNAtión ζωντανά μετά από πολύμηνη απουσία λόγω της πανδημίας.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος περιελάμβανε μελωδίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο που έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη μας, όπως: Star Wars, 007 James Bond, Cinema Paradiso, Pirates of the Caribbean, Last of the Mohicans κ.ά., ενώ το δεύτερο μέρος ήταν αφιερωμένο σε κινηματογραφικά τραγούδια και μιούζικαλ όπως: La vita e bella, Skyfall, The winner takes it all, Alladin κ.ά. σε πρωτότυπες ενορχηστρώσεις του κορυφαίου τρομπετίστα και μουσικού της Σ.Ο.Λ., Μάριου Αντωνίου.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς υπήρξε το εμβόλιμο μουσικό αφιέρωμα στον ‘κινηματογραφικό’ Μίκη Θεοδωράκη, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Δείτε βίντεο και φωτό:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες