ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Φονικό στη Σωτηρίτσα: “Είμαστε συγκλονισμένοι από το μέγεθος και τον τρόπο του εγκλήματος” – Το χαρούμενο, γελαστό κορίτσι με το φριχτό τέλος

Για πρωτόγνωρο, συγκλονιστικό περιστατικό κάνει λόγο ο αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού Δήμου Αγιάς, Νίκος Ντάγκας, αναφερόμενος στη στυγερή δολοφονία της 43χρονης, χθες το πρωί στη Σωτηρίτσα, στα παράλια του Νομού Λάρισας.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το μέγεθος, αλλά και τον τρόπο του εγκλήματος. Ποτέ άλλοτε η τοπική κοινότητα δεν έχει έρθει αντιμέτωπη με τέτοια κατάσταση», σημείωσε, μιλώντας στο onlarissa.gr.

Η οικογένεια ήταν πολύ γνωστή στην περιοχή, καθώς το κατάστημα που διατηρούσαν ήταν σημείο αναφοράς και συνάντησης, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το πατρικό σπίτι της 43χρονης και του μεγαλύτερου αδελφού της βρίσκεται ακριβώς πίσω από το κατάστημα, το οποίο ξεκίνησε ο πατέρας των δύο αδερφιών -ο οποίος ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Βαλέσα».

Το κατάστημα ανέλαβε ο αδελφός του θύματος, μετά το θάνατο του πατέρα τους. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και γι’ αυτό η 43χρονη είχε μεταβεί στη Σωτηρίτσα, από την Αθήνα.

Άνθρωποι που παραθερίζουν χρόνια στην περιοχή και γνωρίζουν από παλιά την οικογένεια, κάνουν λόγο για ένα γλυκύτατο, χαρούμενο και χαμογελαστό μικρό κορίτσι, που βοηθούσε στο κατάστημα.

Μ.Μ. 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες