ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: Φοβερό τροχαίο λίγο έξω από τη Λάρισα – Έξι οι τραυματίες, τρεις γυναίκες και τρεις άντρες

Σοβαρό τροχαίο έλαβε χώρα λίγο μετά τις 9.30 το πρωί της Κυριακής έξω από τη Λάρισα με τρεις τραυματίες.

Το συμβάν κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, σημειώθηκε στο 6ο χιλιόμετρο Λάρισας – Τρικάλων, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν τέσσερα οχήματα (καραμπόλα). Από τη σύγκρουση το ένα όχημα εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι. Συνολικά φέρεται να έχουν τραυματιστεί έξι άτομα άτομα.

Πρόκειται για μια 57χρονη γυναίκα η οποία έχει ανοιχτά τραύματα και θα εισαχθεί στο χειρουργείο άμεσα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή της.

Επίσης, με λιγότερο σοβαρούς τραυματισμούς μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ένας 65χρονος άνδρας, μια 60χρονη γυναίκα, ένας ακόμη 60χρονος άνδρας, ένας 32χρονος νεαρός και μια 29χρονη κοπέλα.

Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ η τροχαία αρχικά διέκοψε την κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Στη συνέχεια εκτρέπει την κίνηση πίσω στη Λάρισα.

Επίσης έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό επιβαινόντων αλλά και τον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ένα όχημα έχει τουμπάρει και προσγειωθεί ανάποδα στο χωράφι, ενώ τα άλλα δύο έχουν κυριολεκτικά γίνει άμορφη μάζα σιδερικών στο μπροστινό μέρος τους!

Δείτε video:

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarisa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες