Τεχνολογία

Αmazon Prime Video: Οι σειρές που διατίθενται στα Ελληνικά

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης
 

Η Amazon, ως γνωστόν, παρέχει τη συνδρομητική υπηρεσία “Amazon Prime”, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μοναδικά οφέλη, όπως αγαπημένες ταινίες και σειρές ή πρωτότυπο περιεχόμενο “Amazon Originals” μέσω του “Prime Video” ή δωρεάν παιχνίδια για PC μέσω του “Prime Gaming” (πρώην “Twitch Prime”) (δείτε εδώ τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα).
 

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Prime Video της Amazon είχε ξεκινήσει πολύ δυναμικά πριν αρκετά χρόνια με κάποιες εξαιρετικές πρωτότυπες σειρές και ταινίες, ενώ έχει εξελιχθεί παγκοσμίως σε έναν από τους σημαντικότερους ανταγωνιστές του Netflix. Δεν είναι τυχαίο που πολλά τηλεκοντρόλ των τηλεοράσεων που κυκλοφορούν, έχουν πλέον εξειδικευμένο κουμπί για το Prime Video, καθώς η συνδρομητική streaming υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω εφαρμογής για τηλεοράσεις, κινητά και tablets, αλλά και μέσω web browser.
 

Το μεγαλύτερο παράπονο ως τώρα όμως για τους Έλληνες χρήστες ήταν η έλλειψη ελληνικής γλώσσας. Μάλιστα, χαρακτηριστικά υπήρχαν μόλις μερικές παραγωγές μετρημένες στα δάχτυλα, που υποστήριζαν ελληνικούς υπότιτλους, όμως σίγουρα η κατάσταση ήταν απογοητευτική… έως τώρα.
 

Από τον Μάρτιο περίπου, το Prime Video ξεκίνησε συστηματικά πλέον να συμπεριλαμβάνει ελληνικούς υπότιτλους σε μερικές από τις δημοφιλέστερες σειρές του, τόσο σε ήδη γνωστές παραγωγές τρίτων, όσο και σε δικές του (Amazon Originals). Πολύ συχνά πλέον προστίθενται Ελληνικά σε όλο και περισσότερες παραγωγές, ενώ σήμερα είχαμε και μια έκπληξη, με εξελληνισμένα μενού, τόσο στις εφαρμογές για τηλεοράσεις και mobile, όσο και στο web.

Τα μενού του Amazon Prime Video περιλαμβάνουν ακόμη λαθάκια, όμως επιτέλους βλέπουμε τις λειτουργίες, τη σύνοψη των επεισοδίων και άλλα στα Ελληνικά. Δυστυχώς, προς το παρόν δεν υπάρχει τρόπος να βάλουμε φίλτρο στην υπηρεσία, ώστε να βγάζει μόνο το περιεχόμενο που είναι εξελληνισμένο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αποκλειστική λειτουργία “X-Ray”, που δίνει στον θεατή επιπλέον πληροφορίες γι’ αυτό που παρακολουθεί, δεν είναι πλήρως εξελληνισμένο, όμως κάποιες εντολές/περιγραφές είναι στα Ελληνικά.
 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις δημοφιλέστερες σειρές και ταινίες που περιλαμβάνει πλέον το Amazon Prime Video στα Ελληνικά (υπότιτλους – κάποιες και ελληνική μεταγλώττιση), ενώ σταθερή πηγή πληροφόρησης για τις εξελίξεις της πλατφόρμας είναι η σελίδα στο Facebook “Amazon Prime Video Greece Unofficial fan – @primevideogreecefan”, από την οποία αντλήσαμε και τα παρακάτω στοιχεία.
 

Μερικές από τις σειρές του Amazon Prime Video που μπορείτε να δείτε με Ελληνικά:
 

Σημ.: Σε κάποιες από τις παρακάτω ίσως δεν είναι υποτιτλισμένα ακόμη όλα τα επεισόδια, αλλά αναμένεται να συμπληρωθούν σύντομα.
 

 

  1. American Gods
  2. Bosch
  3. Breathe
  4. Breathe: Into the Shadows
  5. Carnival Row
  6. Fear of the Walking Dead
  7. Fleabag
  8. Forever
  9. Free Meek
  10. Goliath
  11. Hand of God
  12. Hanna
  13. Homecoming
  14. House M.D.
  15. Hunters
  16. Invincible
  17. Jack Ryan
  18. James May: Our man in Japan
  19. Little Fires Everywhere
  20. Mad Men
  21. Making the Cut
  22. Modern Love
  23. Mozart in the Jungle
  24. Mr. Robot
  25. NOS4A2
  26. Parks and Recreation
  27. Patriot
  28. Peppa Pig
  29. Red Oaks
  30. Savage X Fenty Show
  31. Sergio Ramos
  32. Sneaky Pete
  33. Soulmates
  34. Superstore
  35. Tales from the Loop
  36. Templanza
  37. The Boys
  38. The Exorcist
  39. The Expanse
  40. The Good Fight
  41. The Great Escapists
  42. The Lore
  43. The Man in the High Castle
  44. The Marvelous Mrs. Maisel
  45. The Night Manager
  46. The Office
  47. The Purge
  48. The Romanoffs
  49. The Terror
  50. The Tick
  51. Them
  52. This is Football
  53. This is Us
  54. Transparent
  55. Treadstone
  56. Undone
  57. Upload

 

 

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις